0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

De paarden

De paarden

Hieronder stel ik de paarden van mijn kudde aan je voor. Deze paarden zijn allemaal op een bijzondere manier bij me gekomen. Op het juiste moment waren ze daar. Dankbaar ben ik dat we op elkaars weg kwamen. Voor deze paarden wordt goed gezorgd, ze leven in een paddock paradise, wat betekent dat ze een, naar onze mening, zo vrij mogelijk leven leiden. Ze zijn 24 uur per dag buiten en hebben de mogelijkheid te schuilen onder de hooikap. Deze paarden lopen zo’n 5 tot 10 km per dag door het voerbeleid, op verschillende plekken zijn er voernetten geplaatst wat de beweging er in houdt. Daarnaast hebben ze heuvels en een poel tot hun beschikking. Als de paarden deelnemen aan een reading in de cirkel is dat hun eigen keuze. De cirkel blijft open, ze kunnen dus komen en gaan wanneer ze willen. Na afloop volgt er altijd dankbaarheid en een energetische reiniging.

Paard Fleur

Fleur

Fleur is al een oude wijze, ze is nu 26 jaar.  Ze is krachtig en duidelijk en liefdevol, bij haar kun je verblijven. Fleur en ik hebben een prachtige open hartsverbinding. Als ik bijvoorbeeld een paar dagen weg ben missen we elkaar. Van afstand sturen we elkaar liefde en laten we weten dat we aan elkaar denken. Fleur heeft me geleerd dat je als vrouw krachtig in het leven mag staan, je grenzen duidelijk mag aangeven en ruimte voor jezelf mag creëren. Deze merrie heeft al heel wat levenservaring, het mooie is dat ze zegt hier ook nog zoveel te leren over emoties. Zo leren we van elkaar.

Ed

Ed is overgegaan. Maar is er destemeer bij in energie. Dit prachtige lieve Fryske hynder kwam een aantal jaar geleden bij mij en wat hebben we van elkaar gehouden(en nog) en wat hebben we veel van elkaar geleerd(en nog). Door hem is alles in een stroomversnelling gekomen. De komst van alle andere paarden, de paddock paradise die hier gerealiseerd is en natuurlijk het prachtige werk dat ik doe samen met de paarden. Dus wat een geschenk was en is dit paard voor mij. Bij Ed kon ik wegkruipen in zijn troostende hals en tranen de vrije loop laten, hij kon me laten lachen, laten genieten en ontroerd laten zijn. Hij heeft me aangespoord ervoor te gaan met dit werk, toe maar, je kunt dit. En daar ging ik. Dankbaar.

Paard Ed
Paard Midnight

Midnight

Midnight is een ruin van 28 jaar. Hij is een prachtige verschijning, zowel van binnen als van buiten. Hij laat steeds meer van zichzelf zien en dat is een heel mooi proces. Hij kan echt stralen als geen ander en hij weet precies het juiste aan te raken. Betrokken, liefdevol en aanwezig. Als hij er klaar mee is geeft hij dit ook prachtig aan. In de kudde laat hij zijn hengstkwaliteiten zien. Hij houdt de kudde bij elkaar en checkt waar iedereen is. Hij laat zijn leiderschap duidelijk maar zachtaardig merken. Een bijzonder paard.

Nora

Nora komt uit Ierland en is 10 jaar. Ze is nog niet zo lang in Nederland en heeft gevoelsmatig al veel meegemaakt. Nora is een gevoelige ziel en en supersensitief. Nora is in staat heel helder beelden te geven en te verwoorden wat ze je graag wil laten weten. Heel bijzonder.

Paard Nora
Paard Lizzy

Lizzy

Mijn lieve, lieve Lizzy van 9 jaar. Een vriendin voor het leven. Wat een levenslust heeft deze shetlander. Ze is van alle markten thuis, rustig en zacht maar ook lekker gek. Sprinten over de heuvels van de paddock paradise, gekke bokkesprongen maken maar ook in diepe rust er voor je zijn. Voor haar is het genoeg dat ze bij de mensen is die van haar houden. Meer heeft ze niet nodig. Wat een liefdevol dier is dit. 

Twirre

Twirre is een shetland ruin van 19 jaar. Twirre is een schoonheid. Op het moment dat hij bij de kudde kwam was hij verknocht aan Lizzy en dat is nog steeds zo. Hij heeft een hele sterke wil, wat hem wel eens wat ongrijpbaar maakt. Tegelijkertijd heeft hij ook een klein hartje wat in zijn geval betekent dat hij veel veiligheid nodig heeft. 

Paard Twirre
Paard Henk

Henk

Henk is een kleine shetland ruin van 29 jaar. Henk is een echte hengst in zijn doen en laten, hij laat zichzelf ook soms nog prachtig zo zien. Dan zet hij een grote hals op en kun je alleen maar respect voor hem voelen. Maar hij laat ook een prachtige zachte kant zien. Henk is nog niet zo lang bij de kudde maar hij voelt zich als een vis in het water. Hij geniet van het leven in de paddock paradise en verder hoeft er voor hem nu even niet zoveel. Ik laat hem lekker zijn gang gaan en als hij aangeeft mee te willen doen aan een reading is hij welkom.

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!