0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

De paarden

De paarden

Hieronder stel ik de paarden van mijn kudde aan je voor. Deze paarden zijn allemaal op een bijzondere manier bij me gekomen. Op het juiste moment waren ze daar. Dankbaar ben ik dat we op elkaars weg kwamen. Voor deze paarden wordt goed gezorgd, ze leven in een paddock paradise, wat betekent dat ze een, naar onze mening, zo vrij mogelijk leven leiden. Ze zijn 24 uur per dag buiten en hebben de mogelijkheid te schuilen onder de hooikap. Deze paarden lopen zo’n 5 tot 10 km per dag door het voerbeleid, op verschillende plekken zijn er voernetten geplaatst wat de beweging er in houdt. Daarnaast hebben ze heuvels en een poel tot hun beschikking. Als de paarden deelnemen aan een reading in de cirkel is dat hun eigen keuze. De cirkel blijft open, ze kunnen dus komen en gaan wanneer ze willen. Na afloop volgt er altijd dankbaarheid en een energetische reiniging.

Paard Fleur

Fleur

Fleur is al een oude wijze, ze is nu 26 jaar.  Ze is krachtig en duidelijk en liefdevol, bij haar kun je verblijven. Fleur en ik hebben een prachtige open hartsverbinding. Als ik bijvoorbeeld een paar dagen weg ben missen we elkaar. Van afstand sturen we elkaar liefde en laten we weten dat we aan elkaar denken. Fleur heeft me geleerd dat je als vrouw krachtig in het leven mag staan, je grenzen duidelijk mag aangeven en ruimte voor jezelf mag creëren. Deze merrie heeft al heel wat levenservaring, het mooie is dat ze zegt hier ook nog zoveel te leren over emoties. Zo leren we van elkaar.

Ed

Ed is overgegaan. Maar is er destemeer bij in energie. Dit prachtige lieve Fryske hynder kwam een aantal jaar geleden bij mij en wat hebben we van elkaar gehouden(en nog) en wat hebben we veel van elkaar geleerd(en nog). Door hem is alles in een stroomversnelling gekomen. De komst van alle andere paarden, de paddock paradise die hier gerealiseerd is en natuurlijk het prachtige werk dat ik doe samen met de paarden. Dus wat een geschenk was en is dit paard voor mij. Bij Ed kon ik wegkruipen in zijn troostende hals en tranen de vrije loop laten, hij kon me laten lachen, laten genieten en ontroerd laten zijn. Hij heeft me aangespoord ervoor te gaan met dit werk, toe maar, je kunt dit. En daar ging ik. Dankbaar.

Paard Ed
Paard Midnight

Midnight

Midnight is ook overgegaan naar het licht. Heerlijk in rust nu en aan het bijkomen van het aardse leven. Dank dat je er was.

Nora

Nora komt uit Ierland en is 10 jaar. Gevoelsmatig heeft deze merrie al veel meegemaakt, door haar verleden is haar lichaam niet gemakkelijk. Nora is een gevoelige ziel en en supersensitief en in staat heel helder beelden te geven en te verwoorden wat ze je graag wil laten weten. Heel bijzonder. Ik ben dankbaar dat ze onderdeel van de kudde is.

Paard Nora
Paard Lizzy

Lizzy

Lieve, lieve Lizzy van 9 jaar. Een vriendin voor het leven. Wat een levenslust heeft deze shetlander. Ze is van alle markten thuis, rustig en zacht maar ook lekker gek. Sprinten over de heuvels van de paddock paradise, gekke bokkesprongen maken maar ook in diepe rust er voor je zijn. Voor haar is het genoeg dat ze bij de mensen is die van haar houden. Meer heeft ze niet nodig. Wat een liefdevol dier is dit. 

Twirre

Twirre is een shetland ruin van 19 jaar. Twirre is een schoonheid. Op het moment dat hij bij de kudde kwam was hij verknocht aan Lizzy en dat is nog steeds zo. Hij heeft een hele sterke wil, wat hem wel eens wat ongrijpbaar maakt. Tegelijkertijd heeft hij ook een klein hartje wat in zijn geval betekent dat hij veel veiligheid nodig heeft. 

Paard Twirre
Paard Henk

Henk

Henk is een kleine shetland ruin van 29 jaar. Henk is een echte hengst in zijn doen en laten, hij laat zichzelf ook soms nog prachtig zo zien. Maar hij laat ook een prachtige zachte kant zien. Hij voelt zich als een vis in het water in de paddock paradise. Hij geniet van het leven en verder hoeft er voor hem niet zoveel. Ik laat hem lekker zijn gang gaan en als hij aangeeft mee te willen doen aan een reading is hij welkom.

Pipo

Pipo is een shetlandpony van 12 jaar. Hij is hier nog nog niet zo lang. Hij is dus nog volop aan het acclimatiseren en vindt gaandeweg zijn plekje in de kudde. We zijn erg blij met Pipo, hij brengt jonge frisse energie in de kudde wat fijn is voor de balans. Pipo krijgt alle ruimte om zich steeds meer thuis te voelen. Er wordt al volop van hem gehouden.

Paard Twirre

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!