Raak je gefrustreerd in relaties?

Leer hoe je sterk kunt zijn in het onderhouden van liefdes of familie-relaties

Wil jij sterk zijn in relaties, maar…

s

Je ervaart dat relaties je meer energie kosten dan opleveren.

s

Je hebt het gevoel dat anderen je niet snappen of moeilijk vinden.

s

Je ervaart dat relaties op een bepaald niveau blijven hangen.

Maak jezelf sterker in relaties door een Dag met Jezelf te boeken. Dit is een 1-daags programma waarin zelfliefde, famile-, en liefdesrelaties centraal staan.

Een Dag met Jezelf is een programma wat 10x per jaar in kleine groepen wordt gegeven. Ben je klaar om jezelf vooruit te helpen? Zorg dan dat je een plek voor jezelf reserveert.

Een Dag met Jezelf

Een 1-daags programma waarin zelfliefde, familierelaties en liefdesrelaties centraal staan.

Je komt naar een Dag met Jezelf als je de relaties in jouw leven verder wilt ontwikkelen. Je ervaart dat er problemen, uitdagingen of onzekerheden zijn of je wenst meer diepgang of intensiteit.

Het programma is gebaseerd op systemisch werk en lichaamsbewustzijn. Je krijgt als deelnemer:

  • snel en effectief antwoord op je vragen
  • inzicht in het probleem en je eigen oplossing
  • inzicht in je eigen situatie en jouw aandeel hier in
  • herkenning van en bij anderen
  • verbinding met andere mensen
  • compassie en empathie voor wie jij bent
  • een bijzondere ervaring waar je langdurig inzichten uit kunt halen

Systemisch werk houdt in dat jouw situatie bekeken wordt vanuit jouw (familie) systeem. Hoe is de binding (hoor je er echt bij), de ordening (sta je op jouw eigen plek) en de balans (wie zorgt voor wie) in dat systeem? Waar ligt het probleem en waar ligt de oplossing?

Lichaamsbewustzijn is het bewust worden van je reacties van je lichaam op situaties in het dagelijks leven. En hoe je dit kunt gebruiken om in contact te kunnen (blijven) staan met wat je zelf belangrijk vindt.

Coaches van een Dag met Jezelf

Jory Kroes van Man-Zijn! Coaching laat mannen zien wat voor een prachtige wezens zij zijn als ze geheeld, in harmonie en balans met zichzelf zijn. Jory weet als geen ander de kracht van de man in te zetten om mensen zichzelf verder te laten helpen. Daadkrachtig, liefdevol en integer raakt hij de kern van wat voor jou essentieel is. Nicolette van Oortmerssen van Coach jezelf naar geluk is voorvechter voor vrouwen die zichzelf vanuit autonomie en zelfstandigheid opnieuw willen leren kennen. Nicolette laat je zien dat vastlopen in het leven je een nieuwe kans biedt om te leren leven naar je talenten, hart en mogelijkheden.

Vraag direct jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.