0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Energetische opstellingen

Wil jij zicht krijgen op patronen in je leven en deze voor altijd veranderen?

Een energetische opstelling legt bloot waarom patronen in je leven ontstaan zijn en welke invloed ze op je hebben. Met een opstelling neem je deel aan een krachtige ceremonie die speciaal voor jou is opgezet. Het proces begint bij de uitnodiging die je mij mag sturen om een ceremonie voor je te organiseren.

N

Jij staat centraal in deze krachtige ceremonie

N

Een opstelling is liefdevol en niet veroordelend

N

De groep is verbindend en steunend

Het hele leven is een opstelling

Een opstelling is zowel magisch als aards tegelijk. De mogelijkheid om in het energetische deel van het leven te stappen en daar oplossingen voor het dagelijks leven in op te halen is wonderschoon. Het doen van een opstelling resulteert vaak in een betekenisvol moment van waaruit je een hele poos nieuwe inzichten kunt halen. Naast dit enorme effect is mijn ervaring dat opstellingen doen in een groep, mensen op een intieme manier met elkaar kan verbinden. Er is vaak veel herkenning en er zijn raakvlakken wat het gevoel geeft dat je niet alleen bent in de uitdagingen die het leven je biedt.

Als faciliteerder van een opstelling krijg je van mij een onvoorwaardelijke, niet veroordelende en liefdevolle begeleiding in jouw proces. Voor mij is deze weg holistisch, wat betekent dat ik jouw persoon als geheel en alles wat er bij jou hoort neem voor wat het is. Alles wat zich aandient is welkom, we hoeven onze ogen nergens voor te sluiten. In de begeleiding die ik je bied geef ik je het beste van mijzelf. Je bent het waard.

Over Jory

Mijn kracht is dat ik een superscherp oog heb voor alles wat er in jou aanwezig is op het bewustwordingspad van mens zijn. Door mij op verschillende gebieden te hebben ontwikkeld; Energetisch (familie)opstellingen, Human Design en het leven zelf, ben ik in staat jou levensveranderende inzichten te geven.

Wanneer: Datum op afspraak (ma-vr)

Duur: 1,5 uur

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel (liefst buiten)

Investering: €125,-

Aanbevelingen

Ik werkte zelf al met opstellingen in mijn werk en was er al bekend mee. Maar de liefdevolle en zachte wijze waarin Jory kwetsbare stukken aan het licht weet te brengen, is krachtig. Krachtig én veilig! Hetgeen wat er in mijn familiesysteem zichtbaar werd kreeg daardoor in uitwisseling met Jory de ruimte om te mogen helen. Voor mij van grote waarde maar ook in bepaalde familieverhoudingen heeft dit een verandering gebracht. Als ik weer iets met opstellingen wil doen, dan weet ik Jory te vinden! Jory zelf is een goede diep-luisteraar. Hij weet tussen de lijntjes te luisteren waarbij hij ook hoort wat er niet gezegd wordt en geeft daar woorden aan, zodat ook deze stukken aangekeken mogen worden. Ik ben hem dankbaar voor de liefdevolle en wijze begeleiding die hij daarbij gaf.

Anne de Waard

Al een aantal keren Jory zijn geweldige werk met familieopstellingen mogen ervaren. Soms wil je graag weten waarom mensen doen wat ze doen en bepaalde beslissingen nemen waar je niks van snapt binnen een familiesysteem. Om dit te begrijpen, heb ik al diverse keren een opstelling gedaan met Jory zodat ik het naderhand beter begrijp, accepteren kan en mag loslaten. Door met Jory in gesprek te gaan en energetisch de personen in kwestie erbij te halen kan Jory heel goed invoelen en dmv de juiste vraagstellingen dit inzichtelijk maken.

De mooie inzichten die je krijgt, geven verlichting en verheldering en ook kunnen bepaalde zaken energetisch al in werking worden gezet of zelfs oplossen. Het invoelen in de energie van iemand die Jory representeert is onbeschrijfelijk en kan heel intens zijn maar het voelt altijd zo herkenbaar en kloppend. De weg die we dan samen bewandelen om tot de kern te komen is een prachtig proces en biedt zoveel andere inzichten dan dat je er eerste instantie over dacht.

Jildau Kuipers

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!