0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl
Home » Blog » Geen categorie » 14 redenen waarom je beter NIET aan de Inner Wisdom Journey kunt beginnen.

14 redenen waarom je beter NIET aan de Inner Wisdom Journey kunt beginnen.

door | 16 aug, 2023 | Geen categorie

Let op! Deze reis zou je weleens verder kunnen brengen in het leven😱 Mocht je dat ABSOLUUT NIET willen, dan is het voor jou veilig om onderstaande te lezen en zul je vele malen met Hell Yes! reageren.
1.Je bang bent dat er dingen in je leven gaan veranderen. Verandering is spannend en je weet nooit wat je dan kan verwachten. Je weet wat je hebt als je niets verandert en dat voelt heerlijk comfortabel. Doe mij nog jaren van hetzelfde!
2.Je vindt dat je niet moet investeren in jezelf omdat er ook ‘gratis’ hulpverlening mogelijk is via reguliere gezondheidszorg. Het is dan misschien niet de beste zorg maar hé, gratis is àltijd beter, vooral voor de portemonnee.
3.Je het een fijne besteding van je dag vindt om te praten over alle dingen die niet goed gaan. Alle aandacht die je daardoor krijgt van andere mensen is mooi meegenomen. Ook al veranderd er verder helemaal niets aan je situatie, daar gaat het toch niet om?
4.Je zeker weet dat wat jij voelt, denkt en weet het enige juiste is. Andere mensen hebben lang niet zo goed nagedacht over de dingen zoals jij dat gedaan hebt. Dat het je niet lukt om dit op jezelf toe te passen is een kleinigheid, dat weten andere mensen gelukkig toch niet.
5.Je overtuigd bent dat jouw bestemming in het leven niet te veranderen is. Wat heeft het voor zin om jezelf binnenstebuiten te keren? Wat een gedoe.
6.Je heel erg schrikt als we de signalen van jouw lichaam en jouw inzichten in verband brengen met vorige generaties. Wat hebben die mensen nu met jou te maken? Jij bent gewoon jij, klaar.
7.Je het vervelend vindt als we een soort van positief reageren als je fysieke klachten hebt omdat het lichaam daarmee aangeeft dat het verandering wil en daar dus al mee bezig is. Wie reageert er nu positief op ziekte, heel vreemd.
8.Je het een heel gek idee vindt dat je geboortetijd iets verteld over wie je bent, hoe je beslissingen maakt en over hoe je je bewust wordt van de wereld om je heen. Dit gaat wel ver, vind je niet?
9.Je jezelf vaak hoort zeggen: “ik ben heel nuchter, ik voel dat soort dingen niet”. Dat gezweef over je gevoelens, aan jou niet besteedt.
10.Je de overtuiging hebt dat je eerst iets moet zien voordat je het kan geloven en dat alleen de dingen die je ziet, voelt, proeft en ruikt echt bestaan. Als het niet bewezen is heeft het geen waarde.
11.Je denkt dat mensen die in een reading van alles over jou vertellen zonder dat ze jou kennen, niet helemaal lekker zijn. Zo kun jij het ook, van alles verzinnen en het dan ook nog geloven. Hilarisch.
12.Je zeker weet dat transformerend schrijven over jezelf met pen en papier zo ontzettend ouderwets is, dat je je afvraagt hoe mensen ooit zonder telefoon en tablet konden leven. Het geitenwollensokken- gevoel, ten top.
13.Je denkt dat wijsheid vanzelf ontstaat als je maar oud genoeg wordt. Daar hoef je zelf niet echt iets voor te doen, daar heb je ook weinig zin in trouwens. Wat een werk.
14.Je liever achter je schermpje zit te hopen dat je wijzer wordt van alles wat je leest en dat je leven er vanzelf anders uit gaat zien als je op staat.
We zouden met liefde willen zeggen dat we iedereen zouden willen begeleiden in onze mooie Inner Wisdom Journey, dit is echter niet wat reëel is. Veel mensen zijn hier niet geschikt voor. Sommige mensen hebben het gewoonweg niet nodig. Sommige mensen voelen een betere aanlsuiting met andere manieren om hun ultieme leven te verwezenlijken. Sommige mensen zijn te bang om deze stap te zetten, sommige mensen hebben niet het inzicht en overzicht om daadwerkelijk te begrijpen waar deze Inner Wisdom Journey over gaat. Aan al deze mensen zouden wij willen zeggen: volg je hart, waar dat jou ook maar heen mag leiden. Jij hebt met je unieke manier van zijn een plek op deze prachtige aarde.
Aan alle mensen die voelen dat de Inner Wisdom Journey absoluut met hen resoneert willen wij zeggen: wij zijn er klaar voor als jij dat ook bent om jouw probleem voor eens en altijd te transformeren naar dat wat jij verlangt. Zodat jij weer zin in het leven krijgt in plaats van futloos het leven aan je voorbij laten gaan.
Zodat jij in verbinding met je authentieke zelf je stappen zet in plaats van keuzes te maken op basis van wat een ander wil.
Zodat jij een vervullend leven krijgt in plaats van een hol en leeg bestaan.
Zodat jij zelf aan het roer staat in plaats van op de automatische piloot.
Zodat, zodat, zodat…vul het zelf maar in…
We komen graag met je in gesprek zodat we kunnen kijken òf en hoe de Inner Wisdom voor jou kan werken. We hebben vanaf september weer 4 plekken beschikbaar.

Over Sensalavie

Bij Sensalavie kun je Readings(Froukje) en Holding Space coaching (Jory) krijgen.

Interessante blogartikelen

Gerelateerde artikelen

Breng me het ergste

Breng me het ergste

Breng me het ergste! Dat zinnetje heb ik al vaak hardop gezegd…’Breng me het ergste’ betekent voor mij overgave aan dat wat is. Het gaat over...

lees verder
De magische Inner Walk

De magische Inner Walk

De magische Inner Walk ervaring… Nog nagenietend van een magische ervaring schrijf ik mijn verhaal… Vandaag liep ik namelijk onze eerste Inner Walk....

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin