0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Wil jij ondersteuning bij de keuzes die je maakt?

Vind balans in jezelf in het helende veld bij de paarden

Helende Hynders- Jonge Mens

Voor bewuste jonge mensen geboren vanaf het jaar 2000 van 12 jaar en ouder. Die een balans willen vinden in het wetende licht dat ze zijn en datgene wat ze lastig vinden en tegenkomen in zichzelf ten opzichte van de maatschappij en de medemens.

Helder Helend en Herkenbaar verhaal 

En dan sta je daar en weet je het niet meer zo goed. Want het is zoveel wat er gebeurd, in jezelf en ook buiten jezelf. Wie ben je eigenlijk en wat draait de wereld snel en wat gaat het hard tekeer. Je wilt zo graag de stilte weer even voelen, het vertrouwen, de rust en ook het blije. Want dat kun je best wel in jezelf voelen soms. Maar daarbuiten trekt de wereld zo hard aan je. Dat je voelt dat je eigen licht zwakker wordt. En in jezelf weet jij precies welke kant op en waar naar toe want jij weet zoveel. Jij bent zo helder als wat. Maar doordat je zoveel moet en er zoveel van je gevraagd wordt voelt het zelfs een beetje donker. Een zwaar gevoel van angst of verdriet of boosheid overvalt je. Werd er maar eens wèrkelijk naar je geluisterd door de buitenwereld. Zodat je kon vertellen wat er ècht in jou leeft.
Misschien ben je boos geworden of zelfs wel woest of verdrietig of heb je gewoon maar een stapje achteruit gedaan. En nu weet je het niet meer. Wat je ergens wèl weet maar misschien even bent vergeten, is dat jouw licht júist mag stralen en feller dan ooit tevoren! Dat zit nog ergens in jouw herinnering, dat heb je ooit met jezelf afgesproken. Jij mag er helemaal zijn, jij hebt iets te brengen op deze aarde. Samen met jou zijn er nog zoveel meer jonge mensen die het leven hier op aarde best lastig vinden. En nu is het de tijd dat je je ook weer fijn voelt en gezien en gedragen. Dat jouw prachtige licht schijnt als nooit tevoren.
Jijzelf, de paarden en ik gaan ervoor zorgen dat het weer lichter wordt in je leven, dat het allemaal weer makkelijker gaat. Want dat mag namelijk, het leven mag ook fijn voor je zijn. Je komt weer in balans. Je straalt. Herken je jezelf hierin, dan ben je heel erg welkom.

PaardenSessies

Je hebt besloten dat je 1 of meer PaardenSessies wilt. Ik kan me voorstellen dat een beetje uitleg helpt. Zo gaat het; we brengen tijd door bij de paarden. In het helder helende gesprek hebben we een beeld gekregen van jouw situatie. Ik stel jou vragen om er samen achter te komen wat je nodig hebt. De paarden helpen ons hierbij. Paarden kunnen heel snel duidelijk maken waar en welke pijn er zit in jou. Dit noem ik hartepijn of zielepijn of misschien is het fysieke pijn geworden omdat je er al een tijdje last van hebt. Jij maakt een vertaling van wat de paarden laten zien in lichaamstaal, beweging, geluid en plek in de cirkel. Ik stem me af op jou en samen met de paarden halen we datgene naar boven wat zich wil laten zien. Ook mijn Friese paard Ed is erbij, hij leeft niet meer hier op aarde maar is er des te meer bij in energie. Deze driehoek hebben we nodig: jij, Ed en ik en de paarden. Met deze driehoek vinden we balans en heling.

Human Design

Na de eerste Paardensessie krijgen je een Human Design verslag mee waarin precies staat beschreven welk type je bent en hoe jij beslissingen neemt en hoe de energieuitwisseling werkt tussen jouw en de wereld en jouw en je medemens. Dit ter ondersteuning van het uiteindelijke resultaat. Dit verslag wordt door Jory gemaakt, wil je er meer over weten klik dan hier.

Over Froukje

Mijn kracht is dat ik een sterk emotioneel bewustzijn heb. Hiermee doorvoel ik op heldere wijze hoe belangrijke aspecten uit jouw situatie zich tot elkaar verhouden. Ik ben hiermee helemaal beschikbaar voor jouw ontwikkelingsproces. Ik heb mijn eigen levenslessen diepgaand doorgewerkt en de belofte dat ik naast jou kan blijven staan hoe diep je ook gaat is een zekerheid. Liefdevol, helder, energetisch en onvoorwaardelijk. Dat ben ik.

Wanneer: datum op afspraak (ma-vr)

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Inclusief:

Telefonische kennismaking

Helder helend gesprek

1 Paardensessie

Human Design verslag

Investering: €225,-

Vervolg PaardenSessie €125,- per keer

Vervolg Helder Helend gesprek €100,- per keer

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!