0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Vind heling en helderheid in het liefdevolle veld van de paarden

Helende Hynders – Moeder & kind

Voor bewuste kinderen en hun bewuste moeder. Voor kinderen geboren vanaf het jaar 2000 in leeftijd tot ongeveer 12 jaar. Voor hen die een balans willen vinden in het wetende licht dat ze zijn en datgene wat ze lastig vinden en tegenkomen in zichzelf ten opzichte van de maatschappij en de medemens. Voor hun bewuste moeders die hierin hun kind willen ondersteunen. Kinderen tot ongeveer 12 jaar zitten nog energetisch vast aan hun moeder. Daarom kan het proces van transformatie meestal niet los van elkaar gezien worden. Doordat je als moeder weer gaat stromen in je leven, creëer je beschikbare ruimte voor jezelf en dus ook voor je kind.

Helder Helend en Herkenbaar verhaal Kind

En dan sta je daar en weet je het niet meer zo goed. Want het is zoveel wat er gebeurd, in jezelf en ook buiten jezelf. Wie ben je eigenlijk en wat draait de wereld snel en wat gaat het hard tekeer. Je wilt zo graag de stilte weer even voelen, het vertrouwde, de rust en ook het blije. Want dat kun je best wel in jezelf voelen soms. Maar daarbuiten trekt de wereld zo hard aan je. Dat je voelt dat je eigen licht een beetje zwakker wordt. En in jezelf weet jij precies welke kant op en waar naar toe want jij weet zoveel. Jij bent zo helder als wat. Maar doordat je zoveel moet en er zoveel van je gevraagd wordt voelt het zelfs een beetje donker. Een zwaar gevoel van angst of verdriet of boosheid overvalt je. Werd er maar eens wèrkelijk naar je geluisterd door de buitenwereld. Zodat je kon vertellen wat er echt in jou leeft.
Misschien ben je boos geworden of zelfs wel woest of verdrietig of heb je gewoon maar een stapje achteruit gedaan. En nu weet je het niet meer. Wat je ergens wèl weet maar misschien even bent vergeten, is dat jouw licht júist mag stralen en feller dan ooit tevoren! Dat zit nog ergens in jouw herinnering, dat heb je ooit met jezelf afgesproken. Jij mag er helemaal zijn, jij hebt iets te brengen op deze aarde. Samen met jou zijn er nog zoveel meer kinderen die het leven hier op aarde best lastig vinden. En nu is het de tijd dat je je weer fijn voelt en gezien en gedragen. Dat jouw prachtige licht schijnt als nooit tevoren.
Jijzelf, de paarden en ik gaan ervoor zorgen dat het weer licht wordt in je leven, dat het allemaal weer makkelijker gaat. Want dat mag namelijk, het leven mag fijn voor je zijn. Je komt weer in balans. Je straalt. Herken je jezelf hierin? Of herken je hier je kind in dan ben je heel erg welkom.

PaardenSessies Kind

Je hebt besloten dat je PaardenSessies wilt. Ik kan me voorstellen dat een beetje uitleg helpt. Zo gaat het; we brengen tijd door bij de paarden. In het helder helende gesprek hebben we al een duidelijk beeld van jouw situatie gekregen. Bij de paarden stel ik jou vragen om er samen achter te komen wat je nodig hebt of als de woorden te lastig zijn gebruik ik dierenschijven of chakraschijven die jou helpen om de woorden of het gevoel te vinden. De paarden helpen ons hierbij. Paarden kunnen heel snel duidelijk maken waar en welke pijn er zit in jou. Dit noem ik hartepijn of zielepijn of misschien is het fysieke pijn geworden omdat je er al een tijdje last van hebt. Jij maakt een vertaling van wat de paarden laten zien in lichaamstaal, beweging, geluid en plek in de cirkel. Ik stem me af op jou en samen met de paarden halen we datgene naar boven wat zich wil laten zien. Ook mijn Friese paard Ed is erbij, hij leeft niet meer hier op aarde maar is er des te meer bij in energie. Deze driehoek hebben we nodig: jij, Ed en ik en de paarden. Met deze driehoek vinden we balans en heling.

Helder Helend en Herkenbaar verhaal Moeder

Je bent een bewuste, liefdevolle moeder. Je houdt zielsveel van je kind en bent al veelal naar binnen gegaan bij jezelf hoe je dit prachtige wetende kind kunt begeleiden in zijn leven. Een hele uitdaging vind je het. Dit kind is niet zomaar bij je gekomen, dat weet je al. Het heeft jou uitgezocht omdat hij zichzelf bij jou volledig mag gaan ontplooien. Maar ook om jou iets te leren. Dat is duidelijk. Maar het valt niet mee. De uitdagingen die het leven jou kind bieden, de druk die er op je kind gelegd wordt door de maatschappij, de medemens en de systemen eist zijn tol. Je kind heeft het moeilijk en dus jij hebt het moeilijk. Je krijgt weinig begrip van de mensen om je heen. Je kind raakt ook oude pijnen in jou aan. Veel hoor allemaal. Maar je gaat door, eigenlijk ploeter je misschien wel door. Veel uitzicht op verandering lijkt er niet te zijn. Starre systemen maken het schijnbaar onmogelijk om begrip en beschikbaarheid te krijgen. Inmiddels ben je aardig leeg. Is dit de bedoeling van het leven? Vraag je je af. Is dit het? Je weet dat er meer is wat het leven je kan bieden. Je voelt je niet goed en dus je kind ook niet. Het is een wisselwerking. Jullie draaien rond in een cirkeltje. Je kind is verdrietig of boos, jij ook. Omdat je voelt dat er verandering mag komen, dat jullie licht weer groter mag worden, dat het genoeg is geweest, ben je op zoek naar lucht in de situatie, naar een gevoel van thuiskomen, beschikbare tijd en gelijkgestemden, naar ruimte. Je wilt je gedragen voelen in een liefdevol veld. Herken je dit helemaal? Gaat er een rilling van herkenning door je lichaam en voel je een groot verlangen naar nog meer helderheid, inzicht in jezelf(wat heeft jouw innerlijke kind jou te vertellen?) en je kind? Wil je een werkelijke transformatie?
Dan mag je het jezelf en je kind gunnen om samen dit proces aan te gaan met mij en de paarden.

PaardenSessie Moeder

Deze paardensessies zijn vergelijkbaar met die van je kind. In een liefdevolle setting met jezelf, de paarden en mij gaan we kijken wat er naar de oppervlakte wil komen. Wat er omarmd mag worden. Wat jouw innerlijke kind je te vertellen heeft. Welke transformatie er mag plaats vinden.

Over Froukje

Mijn kracht is dat ik een sterk emotioneel bewustzijn heb. Hiermee doorvoel ik op heldere wijze hoe belangrijke aspecten uit jouw situatie zich tot elkaar verhouden. Ik ben hiermee helemaal beschikbaar voor jouw ontwikkelingsproces. Ik heb mijn eigen levenslessen diepgaand doorgewerkt en de belofte dat ik naast jou kan blijven staan hoe diep je ook gaat is een zekerheid. Liefdevol, helder, energetisch en onvoorwaardelijk. Dat ben ik.

Human Design

Na de eerste Paardensessie krijgen jullie allebei een Human Design verslag mee waarin precies staat beschreven welk type’s jullie zijn en hoe jullie beslissingen nemen. Er staat ook in beschreven hoe de energieuitwisseling werkt tussen jullie en de wereld en jullie en je medemens. En ook hoe jullie relatie onderling werkt. Dit ter ondersteuning van het uiteindelijke resultaat. Dit verslag wordt door Jory gemaakt, wil je er meer over weten klik dan hier.

Wanneer: Datum op afspraak (ma-vr)

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Inclusief:

Telefonisch kennismaking

Helder helend gesprek

1 Paardensessie voor kind

1 Paardensessie voor moeder

Human Design verslag voor kind

Human Design verslag voor moeder

Telefonische afsluiting

Investering: €475,-

Er mag in 2 termijnen betaald worden

Vervolg PaardenSessie kind €100,- per keer

Vervolg PaardenSessie moeder €150,- per keer

Vervolg Helder Helend gesprek €100,- per keer

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!