0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Welke vrouw mag jij van jezelf zijn in dit leven?

Transformeer naar de vrouw die je werkelijk bent met de kracht en zachtheid van paarden

Paardensessie Vrouw

Voor de bewuste vrouw die gaat voor een werkelijke verandering van haar leven. Voor de vrouw die zichzelf verheldering, inzicht en herstel gunt en balans mag vinden in de mannelijke en vrouwelijke energie in zichzelf. Voor de vrouw die zich nu voor 100% in gaat zetten voor zichzelf. Op weg naar volledige ontplooing en zelfliefde.

Helder Helend en Herkenbaar verhaal

Je staat al behoorlijk bewust in het leven. Je hebt al een hele reis gemaakt en hebt daar ook waardevolle lessen uit kunnen halen. De laatste tijd en misschien al wat langer trekt er iets aan je. Iets in jou wil gezien en gehoord worden en uiteindelijk omarmd. Je voelt het soms als een blokkade in je keel of druk op je maag of een steeds terugkerende gedachte. Eigenlijk weet je al langer dat jij jezelf de volledige ruimte mag geven, dat het om jóu gaat. Niet om iedereen om je heen maar om wie jíj mag zijn in dit leven. Wat wil jíj?! Je hapert en stamelt nog wat maar je kunt niet meer om jezelf heen, je wílt niet meer voorbij aan jezelf. Jij mag jezelf volledig gaan ervaren met álles wat daarbij hoort. Jouw levensenergie kan niet meer wachten. Het bruist en gonst in jou! Maar waarheen en welke richting? Geen idee. Het slaat je lam misschien zodat je niets meer doet. Of het maakt je zo onrustig en hyper dat je ook maar niets doet of honderd dingen tegelijk. De automatische piloot is een gewaardeerde vriend geworden. Maar ja…. Het vervult niet. Niet meer. En zo sta je daar te staan en heb je geen idee, al je dappere kleine pogingen kijken je liefdevol aan. Toe maar, ga maar…En dan hélemaal. Ja, je gaat dit doen, het is tijd. Kom maar, lieve, lieve vrouw die je bent met al het prachtige in jou. Je bent welkom om samen met de paarden en mij jouw pad weer jóuw pad te laten zijn en te transformeren naar de vrouw die jij wèrkelijk bent. Ongetemd en vrij.

Human Design verslag

Na de eerste Paardensessie krijgen je een Human Design verslag mee waarin precies staat beschreven welk type je bent en hoe jij beslissingen neemt en hoe de energieuitwisseling werkt tussen jouw en de wereld en jouw en je medemens. Dit ter ondersteuning van het uiteindelijke resultaat. Dit verslag wordt door Jory gemaakt, wil je er meer over weten klik dan hier.

PaardenSessie

Samen brengen we tijd door bij de paarden. Eerder hebben we al helder gekregen wat er gezien wil worden. Ik stel jou vragen om er samen achter te komen wat je nodig hebt en de paarden helpen ons hierbij. Paarden kunnen heel snel duidelijk maken waar en welke pijn er zit in jou of wat jouw innerlijke kind nodig heeft. Jij maakt een vertaling van wat de paarden laten zien in lichaamstaal, beweging, geluid en plek in de cirkel. Ik stem me af op jou en samen met de paarden halen we datgene naar boven wat zich wil laten zien. Ook mijn Friese paard Ed is erbij, hij leeft niet meer hier op aarde maar is er des te meer bij in energie. Deze driehoek hebben we nodig: jij, Ed en ik en de paarden. Met deze driehoek vinden we helderheid, balans en heling.

Over Froukje

Mijn kracht is dat ik een sterk emotioneel bewustzijn heb. Hiermee doorvoel ik op heldere wijze hoe belangrijke aspecten uit jouw situatie zich tot elkaar verhouden. Ik ben hiermee helemaal beschikbaar voor jouw ontwikkelingsproces. Ik heb mijn eigen levenslessen diepgaand doorgewerkt en de belofte dat ik naast jou kan blijven staan hoe diep je ook gaat is een zekerheid. Liefdevol, helder, energetisch en onvoorwaardelijk. Dat ben ik.

Wanneer: Datum op afspraak (ma-vr)

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Inclusief:

Telefonische kennismaking

Helder helend gesprek

Koffie thee & lekkers

1 PaardenSessie

Human designverslag

Telefonische afsluiting

Investering: €300,-

Vervolg PaardenSessie €150,- per keer

Vervolg Helder Helend gesprek €100,- per keer

Aanbevelingen

Voor de sessie had Froukje mij al een aantal vragen toegestuurd om te kijken welke patronen ik steeds tegen kom of waar ik graag meer van wil weten. Zodat we gericht konden werken naar het doel toe. In de sessie kwamen alle paarden om mij heen staan wat ik heel spannend vond. Froukje vroeg of ik in het midden van de cirkel wilde gaan staan en mijn ogen te sluiten als dat lukte. Het was heel lastig voor mij omdat ik alles in de gaten wilde houden. Ondertussen vroeg Froukje wat ik voelde en keek ze wat het met mij en de paarden deed. Het fijne is dat Froukje zelf heel goed mee voelt wat er allemaal speelt. Dit voelde voor mij als een soort bevestiging dat mijn gevoel wel klopt. In de sessie kwam spanning, rust en mijn hoog gevoeligheid heel goed naar voren. Hoe langer we de sessie in gingen hoe duidelijker het werd, zo ook met grenzen aangeven. Dit was voor mij echt een eyeopener!
Wat ik echt mooi vond om te zien tijdens de sessie is dat niets te gek is, geen oordelen, alles mag er zijn. Ik mag mezelf zijn. Niks moet maar het mag. Ze geeft je echt het vertrouwen dat je er mag zijn. Zo riepen we dit ook even hardop wat heel gek voelde maar achteraf hartstikke fijn was. Ik mag er zijn!

Ingel

Je ware zelf zijn. Durven zijn wie je echt bent. Ik heb de sessie van Froukje ervaren als een deur die open gaat, een deur naar mijn ware ik. Froukje voelt precies aan waar iets nodig is dit zal ze je vertellen op een liefdevolle spiegelende manier met de paarden. Ik vind de sessie van Froukje heel erg waardevol, iets waar ik in het dagelijkse leven mee verder kan. Ik vind het een prachtige ervaring, alles mag er zijn niks is te veel of te gek is alles mag en alles kan.

Claudia Dekker

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!