0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl
Home » Blog » Helende Hynders » Wat heb ik hier te doen?

Wat heb ik hier te doen?

door | 4 dec, 2021 | Helende Hynders

Wat heb ik hier te doen?

Mijn hele leven ben ik voorbereid op het begeleiden van kinderen en jonge mensen geboren vanaf 2000. Als kind en jonge vrouw heb ik ervaren dat het leven echt twee zijden heeft. Het lichte en ook de schaduwzijde. Ik ben door ervaringen heen gegaan die me hebben gevormd, me hebben doen groeien en ontwikkelen. Een hele reis met diepe diepten en hoge hoogten. Op de moeilijke momenten begreep ik niets van het leven en niets van mijn medemens, moest het werkelijk zo zwaar zijn. Ja dus. Om er krachtiger uit te komen, als nooit tevoren.

Voordat ik zelf kinderen kreeg mochten al vele prachtige kinderen mijn pad kruisen. Bij hen voelde ik me thuis. Er kwam vanuit hen geen oordeel. Mijn licht kon volop schijnen bij deze kinderen en ik kreeg ook zoveel licht en liefde terug. Natuurlijk waren er ook momenten waarop ik echt geconfronteerd werd met mezelf en wat waren dat groeispurten voor mij!

Toen ik moeder werd viel alles op zijn plek. Ik voelde me compleet. Dit was zó de bedoeling! Vier jongens werden het. En wat hebben deze wetende heldere lichten mij veel geleerd. Als een sneltrein ging het. Wat een bewustwording. Ik ben op hun trillingsniveau afgestemd, op hun frequentie. Wat een zaligheid is dat. En gaandeweg was ik klaar om dit werk te gaan doen. Samen met de paarden deze bewuste en helderwetende kinderen en jonge mensen te begeleiden om zo balans te vinden in hoe om te gaan met leven hier op aarde en de medemens. Het weer even aanraken van hun ware essentie, hun wetende heldere licht. Deze kinderen zien. Echt zien. De geboorte van Sensalavie Helende Hynders

Over Sensalavie

Sensalavie is het coachingsbedrijf van Froukje Geertsma en Jory Kroes. Wij bieden programma’s en coaching aan met paarden (Helende Hynders) en programma’s en coaching op holistische wijze (Holding Space).

Gerelateerde artikelen

Nora vertelt

Nora vertelt

Lief prachtig paard Wat fijn dat jij er bent. Ondanks je wat moeilijke lichaam ben je ook zo blij dat je hier bent. Je laat ons weten dat je ons...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin