0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl
Selecteer een pagina

Paardensessie Team

Fleur

Fleur is al een wat oudere merrie, ze is nu 25 jaar. Van zichzelf zegt ze dat ze een erg goed coachpaard is en ik ben het met haar eens.  Ze is krachtig en duidelijk en liefdevol, bij haar kun je verblijven. Fleur en ik hebben een prachtige open hartsverbinding, wat geldt voor alle paarden. Als ik bijvoorbeeld een paar dagen weg ben missen we elkaar. Van afstand sturen we elkaar liefde en laten we weten dat we aan elkaar denken. Fleur heeft me geleerd dat je als vrouw krachtig in het leven mag staan, je grenzen duidelijk mag aangeven en ruimte voor jezelf mag creeren. Deze merrie heeft al heel wat levenservaring, het mooie is dat ze zegt hier ook nog zoveel te leren over emoties. Zo leren we van elkaar.

Ed

Ed is overgegaan. Maar is er destemeer bij in energie. Dit prachtige lieve Fryske hynder kwam een aantal jaar geleden bij mij en wat hebben we van elkaar gehouden(en nog) en wat hebben we veel van elkaar geleerd(en nog). Door hem is alles in een stroomversnelling gekomen. De komst van alle andere paarden, de paddock paradise die hier gerealiseerd is en natuurlijk het prachtige werk dat ik doe samen met de paarden. Dus wat een geschenk was en is dit paard voor mij. Bij Ed kon ik wegkruipen in zijn troostende hals en tranen de vrije loop laten, hij kon me laten lachen, laten genieten en ontroerd laten zijn. Hij heeft me aangespoord ervoor te gaan met dit werk, toe maar, je kunt dit. En daar ging ik. Dankbaar.

Midnight

Midnight is een ruin van 27 jaar. Hij is een prachtige verschijning, zowel van binnen als van buiten. Hij laat steeds meer van zichzelf zien en dat is een heel mooi proces. In de PaardenSessies kan hij echt stralen als geen ander en weet hij precies het juiste aan te raken. Betrokken, liefdevol en aanwezig. Als hij er klaar mee is geeft hij dit ook prachtig aan. In de kudde laat hij zijn hengst kwaliteiten zien. Hij houdt de kudde bij elkaar en checkt waar iedereen is. Hij laat zijn leiderschap duidelijk maar zachtaardig merken. Een bijzonder paard.

Nora

Nora komt uit Ierland. Ze is nog niet zo lang in Nederland en heeft gevoelsmatig al veel meegemaakt. Nora is een gevoelige ziel en weet soms nog niet helemaal wie ze is. Ik zie in haar een prachtig coachpaard mits ze dat wil en er klaar voor is. Nora heeft nog wat tijd nodig om te aarden en haar werkelijke potentieel te voelen. Die tijd geef ik haar.

Lizzy

Mijn lieve, lieve Lizzy van 8 jaar. Een vriendin voor het leven. Wat een levenslust heeft deze shetlander. Ze is van alle markten thuis, rustig en zacht maar ook lekker gek. Sprinten over de heuvels van de paddock paradise, gekke bokkesprongen maken maar ook in diepe rust er voor je zijn. Voor haar is het genoeg dat ze bij de mensen is die van haar houden. Meer heeft ze niet nodig. Wat een liefdevol dier is dit. Bijna bij elke paardensessie staat ze klaar om mee te doen.

Twirre

Twirre is een shetland ruin. Twirre is een schoonheid. Op het moment dat hij bij de kudde kwam was hij verknocht aan Lizzy en dat is nog steeds zo. Tijdens Paardensessies is Twirre vaak op de achtergrond aanwezig maar hij is er voor degenen die hem zien. Hij is van grote waarde in het veld.

Henk

Henk is een kleine shetland ruin van 28 jaar. Henk is een echte hengst in zijn doen en laten, hij laat zichzelf ook soms nog prachtig zo zien. Dan zet hij een grote hals op en kun je alleen maar respect voor hem voelen. Maar hij laat ook een prachtige zachte kant zien. Henk is nog niet zo lang bij de kudde maar hij voelt zich als een vis in het water. Hij geniet van het leven in de paddock paradise en verder hoeft er voor hem nu even niet zoveel. Ik laat hem lekker zijn gang gaan en als hij aangeeft mee te willen doen aan een paardensessie is hij welkom.