0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl
Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar ruimte voor ontwikkeling van jezelf en jouw bewustzijn?

Bij Holding Space coaching wordt een ruimte gecreëerd met tijd, energie en aandacht voor jou!
Neem contact op

Holding Space coaching

Stel je jezelf wel eens de vraag: waar sta ik eigenlijk? Om je heen verandert er van alles of juist helemaal niets. Maar vanaf de plek waar jij bent voel je een verlangen om in beweging te komen of te blijven. Een beweging die je leven completer, zinvoller, liefdevoller, rustiger maakt of een andere vervullende betekenis geeft.

Naast dit verlangen ben je al bewust van hoe je leven in elkaar zit, hoe dingen in je leven werken of juist niet. Je voelt ook dat je het waard bent om tijd, aandacht, en energie in jezelf te steken. De beweging in gang zetten kan lastig zijn als je in je omgeving te weinig stimulans voelt om deze verlangens te vervullen. In feite zoek je naar de beschikbaarheid van een plek, tijd, moment en inzichten die je steunen in je ontwikkeling.

Holding Space betekent letterlijk de ruimte openhouden waarin energie, aandacht, een plek en tijd voor jou beschikbaar is. Deze elementen mag je vervolgens gebruiken om te voelen en te ervaren welke richting je op wilt gaan. We ontdekken hoe jij beslissingen maakt, hoe je leert en betekenis geeft aan levenservaringen, hoe je je bewust wordt van de wereld om je heen, hoe je energie krijgt en gebruikt, hoe anderen op jou reageren en welke ballast er nog opgeruimd mag worden die je met je meedraagt.

Voor een kleine of grote stap, een paar stappen of een heleboel, ben ik beschikbaar. Nodig mij uit met je samen te werken of je bij te staan. Holding Space Coaching is holistisch, krachtig, energetisch, onvoorwaardelijk, non-dualistisch, maar vooral liefdevol.

Wie ben ik

Ik ben een empatische, beschikbare, krachtige, liefdevolle man geboren in 1981. Vader van vier jonge mannen en liefdespartner van een passievolle vrouw.

In het gezin waar ik samen met 2 jongere broers opgroeide waren de nodige uitdagingen waardoor ik mijzelf wegcijferde en vooral leerde te zorgen. Dit heb ik lange tijd volgehouden totdat ik deze rol niet langer wilde vervullen en ben ik als jong mens mijn eigen weg gegaan. Ik deed een aantal jaren lang maar wat, een soort leven zonder samenhang. Ik studeerde, maakte muziek en ging met vrienden om. Prima voor dat moment maar de hang naar een dieper, bewuster bestaan bleef aanwezig.

De ontmoeting met mijn liefdespartner maakte dat ik er voor koos het leven helemaal aan te gaan en de confrontatie met mijzelf te zoeken. We kregen vier zoons. Een grotere noodzaak, stimulans en motivatie om de beste versie van mijzelf te worden had ik niet kunnen krijgen. Steeds opnieuw bewust worden van mezelf als mens in mijn verschillende rollen, zoon, broer, liefdespartner, vader, vriend maken het leven waardevol en intens.

Mijn kracht is dat ik een superscherp oog heb voor alles wat er in jou aanwezig is op het bewustwordingspad van mens zijn. Door mij op verschillende gebieden te hebben ontwikkeld; (Familie)opstellingen, Human Design en het leven zelf, ben ik in staat jou levenveranderende inzichten te geven. Na een Holding Space coaching met mij ben je veranderd. 100% gegarandeerd.