0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl
Home » Blog » Holding Space coaching » Ik zie, ik zie wat jij (nog niet) ziet

Ik zie, ik zie wat jij (nog niet) ziet

door | 18 dec, 2021 | Holding Space coaching

Projector

Het Human Design systeem verteld me dat ik een projector-type ben. De energie van projector is scherp en gefocust. Door mijn grote kracht om informatie te ontvangen zie, denk en voel ik een heleboel dingen die in jou leven spelen. Projecteren is dus ook letterlijk mijn “superpower”. Ik projecteer als het ware op een presenteerblaadje wat ik in jou zie, wat ik in jou voel, waar je mogelijk aan denkt of waar je aandacht naar toe gaat. Dat klinkt fantastisch toch? Er is echter een maar. Dit mag ik alleen doen als ik door jou uitdrukkelijk wordt uitgenodigd om dit te doen. Dit is wat de strategie genoemd wordt: wachten op de uitnodiging.

Wachten op de uitnodiging

Je kunt natuurlijk al wel bedenken dat wachten op een uitnodiging best frustrerend kan zijn als er geen echte uitnodigingen komen. Stel je voor een leven lang geen echte uitnodigingen te krijgen, dan kun je nooit je ‘superpowers’ uitproberen. Daarom is het goed voor mij om activiteiten te doen tussen de uitnodigingen. Een soort spelen zeg maar. Dingen zonder druk en zonder direct doel. Het liefst iets waarin ik kan groeien zodat ik mijn meesterschap in een bepaald onderwerp ontwikkel. Daar zit ook de basis voor de ‘superpower’. Op het moment dat mensen dit in mij herkennen komen de uitnodigingen als vanzelf. Dan is de laatste stap aan mij, namelijk: is de uitnodiging ook de juiste voor mij? Daar kom ik achter aan de hand van mijn autoriteit. Dat is in mijn geval de mild.

De autoriteit

In mijn blauwdruk (design) is mijn mild als voornaamste autoriteit gedefinieerd. Dit betekent dat het goed voor mij is om de beslissingen in mijn leven te maken op basis van wat mijn mild en lymfesysteem, instinct en intuïtie mij vertellen. Omdat de mild en lymfesysteem een groot gedeelte van ons lichaam beslaan voel ik op onaangekondigde momenten een bepaalde tinteling door mijn lijf samen met een gevoel. Dit gevoel gaat vaak over hoe een situatie verloopt en een gevoel van veiligheid. Ik voel dan snel aan of ik, de mensen die belangrijk voor mij zijn of de mensen om mij heen in veiligheid zijn. Veiligheid in de ruimste zin van het woord.

Leven volgens je strategie en autoriteit

Als je volgens Human Design leeft naar je strategie en autoriteit dan leven je waar je voor bestemd bent. Je krijgt dan de ervaringen die goed voor je zijn en in lijn met je bestemming. Dit kan natuurlijk een grote opgave zijn omdat het kan betekenen dat je je leven compleet gaat omgooien. Voor mij werkt het goed, ik kan na bijna 2 jaar in mijn experiment te zitten vertellen dat ik mij zoveel completer voel en dat veel aspecten in mijn leven mij met veel minder moeite afgaan.

De andere types

Als je geen projector (20%) bent kun je ook een reflector (1%) zijn, dit zijn de twee niet-energie types. De niet-energie types hebben energie-uitwisseling nodig met de energie types. De energie types zijn de manifestor (8%), de generator (36%) of manifeste-generator (35%). Elk type heeft zijn eigen strategie en kan verschillende autoriteiten hebben.

Ben je nieuwsgierig naar jouw blauwdruk, dan neem ik graag een uitnodiging aan om dit met jou uit te zoeken.

Over Sensalavie

Bij Sensalavie kun je Readings(Froukje) en Holding Space coaching (Jory) krijgen.

Laatste blogartikelen

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin