0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Ben je op zoek naar ruimte voor ontwikkeling van jezelf en jouw bewustzijn?

Bij Holding Space coaching wordt een ruimte gecreëerd met tijd, energie en aandacht voor jou!

Holding Space coaching

Stel je jezelf wel eens de vraag: waar sta ik eigenlijk, wat wil ik? Om je heen verandert er van alles of juist helemaal niets. Maar vanaf de plek waar jij bent voel je een verlangen om in beweging te komen of te blijven. Een beweging die je leven completer, zinvoller, liefdevoller en rustiger maakt of een andere vervullende betekenis geeft.

Naast dit verlangen ben je er al bewust van hoe je leven in elkaar zit, hoe dingen in je leven werken of juist niet. Je voelt ook dat je het waard bent om tijd, aandacht en energie in te steken. De beweging in gang zetten kan lastig zijn als je in je omgeving te weinig stimulans voelt om deze verlangens te vervullen. In feite zoek je naar de beschikbaarheid van een plek, tijd, moment en inzichten die je steunen in je ontwikkeling.

Holding Space betekent letterlijk de ruimte openhouden waarin energie, aandacht, een plek en tijd voor jou beschikbaar is. Deze elementen mag je vervolgens gebruiken om te voelen en te ervaren om jouw richting te bepalen. We ontdekken hoe jij beslissingen maakt, hoe jij leert en betekenis geeft aan levenservaringen, hoe je je bewust wordt van de wereld om je heen, hoe je energie krijgt en gebruikt, hoe anderen op jou reageren en welke ballast er nog opgeruimd mag worden die je met je meedraagt.

Voor een kleine of grote stap, een paar stappen of een heleboel, ben ik beschikbaar. Nodig mij uit met je samen te werken en je bij te staan. Holding Space coaching is holistisch, krachtig, energetisch, onvoorwaardelijk, non-dualistisch en vooral liefdevol.

Over Jory

Mijn kracht is dat ik een superscherp oog heb voor alles wat er in jou aanwezig is op het bewustwordingspad van mens zijn. Door mij op verschillende gebieden te hebben ontwikkeld; Energetische (familie)opstellingen, Human Design en het leven zelf, ben ik in staat jou levensveranderende inzichten te geven. Na een Holding Space coaching met mij ben je veranderd. 100% gegarandeerd.

Wanneer: Datum op afspraak (ma-vr)

Duur: 1,5 uur

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Investering: €125,-

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!