0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Human Design

Human Design coachingsgesprek

“Human design is voor mij het meest complete systeem over zelfkennis. Het zorgde ervoor dat ik voor het eerst in mijn leven een diepgaande uitleg kreeg over hoe ik mijzelf en de wereld mocht ervaren.”

Bovenstaande zin is mijn eigen ervaring en heeft me enthousiast gemaakt om dit verder in de wereld te willen verspreiden. Met veel passie en overgave neem ik je mee in de wereld van Human Design en hoe je dit in je eigen leven kunt toepassen. Als allerbelangrijkste is Human Design een holistisch systeem voor zelfkennis.

Leeft er in jou behoefte om te willen weten:

  • Hoe jij weet of iets goed voor jou is om te doen?
  • Hoe jij de, voor jou, juiste beslissing maakt?
  • Welke functie emoties in jouw leven hebben en waarom dit verschilt met de functie die het voor anderen heeft?
  • Hoe het komt dat je in verschillende situaties verschillende dingen denkt, voelt en doet?
  • Hoe jouw samenwerking is met anderen?
  • Waarom je op dezelfde dingen vast blijft lopen?
  • Waar jouw potentie ligt?
  • Waar jouw authenticiteit ligt?
  • Welke richting je op mag gaan met je leven?
  • Hoe je beïnvloed wordt door andere mensen?

Concreet is Human Design een manier om te kijken en uit te leggen hoe iemand in elkaar zit en hoe je omgaat met de wereld om je heen. Iedereen heeft een unieke blauwdruk. Die blauwdruk is een samenstelling van poorten, kanalen en centra die allemaal hun eigen betekenis, potentie en valkuilen hebben. Dit wordt berekend op basis van je geboortedatum, geboortelocatie en geboortetijd. Met de uitleg over hoe de poorten, kanalen en centra samenwerken kun je dus tot het inzicht komen hoe energie en informatie tot jou komt, hoe jij dit verwerkt en hoe jij vervolgens keuzes en beslissingen maakt.

In het coachingsgesprek wordt jouw blauwdruk uitgelegd. Je blauwdruk vertelt iets over de mate van energie die je hebt om dingen in je leven te ondernemen en hoe jouw aura-energie is. Jouw aura-energie maakt duidelijk hoe jij op anderen reageert en hoe anderen op jou reageren. Je krijgt inzicht en uitleg over hoe de (energie)centra in jouw lichaam werken en wat jouw specifieke wijsheid is in het luisteren naar jouw lichaam. Dit kan betekenen dat het goed is voor jou om naar emoties te luisteren of juist naar je intuïtie, in enkele gevallen is het zelfs goed om naar je eigen stem te leren luisteren.

Ik ga met jou de diepte in over je design en je zult zeer verhelderende aspecten te horen krijgen over het type dat je bent. Ook zul je verheldering krijgen waarom bepaalde dingen in je leven niet stromen en wat er voor nodig is dat dit wel gebeurd.

Human design is ook uitermate geschikt voor kinderen en is in eerste instantie ook voor hen bedoelt. Je kunt kinderen vanaf het moment van geboorte positief conditioneren en hen daarmee zo krachtig mogelijk in het leven laten staan. Daarnaast kun je er ook veel baat bij hebben in verschillende relaties, van intieme relaties tot zakelijke relaties.

Wanneer: Datum op afspraak (ma-vr)

Duur: 1,5 uur

Locatie offline: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Online via whatsapp of facetime

Investering: €125,-

Ik heb je geboortegegevens nodig:

geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats

Bijzondere inspiratie ontvangen, meedoen met een opstellingsdag of op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven?

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!