0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Human Design

Human Design coachingsgesprek

Human design is een mechanisch systeem, wat betekent dat het laat zien hoe de dynamiek in jezelf en tussen mensen kan werken. In dit systeem zijn verschillende Oosterse en Westerse mensvisies samengebracht. Het maakt ook gebruikt van verschillende astrologische wetenschappen. Op basis van jouw geboortegegevens wordt jouw blauwdruk opgesteld.

In het coachingsgesprek wordt jouw blauwdruk uitgelegd. Je blauwdruk vertelt iets over de mate van energie die je hebt om dingen in je leven te ondernemen en hoe jouw aura-energie is. Jouw aura-energie maakt duidelijk hoe jij op anderen reageert en hoe anderen op jou reageren. Je krijgt inzicht en uitleg over hoe de (energie)centra in jouw lichaam werken en wat jouw specifieke wijsheid is in het luisteren naar jouw lichaam. Dit kan betekenen dat het goed is voor jou om naar emoties te luisteren of juist naar je intuitie, in enkele gevallen is het zelfs goed om naar je eigen stem te leren luisteren.

Ik ga met jou de diepte in over je design en je zult zeer verhelderende aspecten te horen krijgen over het type dat je bent. Ook zul je verheldering krijgen waarom bepaalde dingen in je leven niet stromen en wat er voor nodig is dat dit wel gebeurd.

Human design is ook uitermate geschikt voor kinderen en je kunt er ook veel baat bij hebben in verschillende relaties, van intieme relaties tot zakelijke relaties.

Wanneer: Datum op afspraak (ma-vr)

Duur: 1,5 uur

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Investering: €125,-

Ik heb je geboortegegevens nodig:

geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!