0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Human Design

Human Design verslag

Human design is een mechanisch systeem, wat betekent dat het laat zien hoe de dynamiek in jezelf en tussen mensen kan werken. In dit systeem zijn verschillende Oosterse en Westerse mensvisies samengebracht, tevens maakt het gebruikt van verschillende astrologische wetenschappen. Op basis van jouw geboortegegevens wordt jouw blauwdruk opgesteld.

In het verslag wordt jouw blauwdruk uitgelegd. Dit verteld iets over de mate van energie die je hebt om dingen in je leven te ondernemen en hoe jouw aura-energie is, dit laatste maakt duidelijk hoe jij op anderen reageert en hoe anderen op jou reageren. Je krijgt inzicht en uitleg over hoe de (energie)centra in jouw lichaam werken en wat jouw specifieke wijsheid is van het luisteren naar jouw lichaam. Dit kan betekenen dat het goed is voor jou om naar emoties te luisteren of juist naar je intuitie, in enkele gevallen is het zelfs goed om naar je eigen stem te leren luisteren. Het verslag sluit af met een advies hoe te leren leven met jouw blauwdruk.

Het Human Design verslag is bij sommige programma’s inclusief. Bij het Human Design coachingsgesprek kun je er een verslag bij kopen. Kosten €50,-. Als je het fijner vindt om het gesprek op te nemen kan dat kosteloos.

Voor het verslag heb ik je geboortegegevens nodig: datum, tijd, geboorteplaats.

Human Design coachingsgesprek

Mocht een Human Design verslag voor jou niet genoeg zijn en heb je behoefte aan verdieping en verrijking, dan kun je een Human Design gesprek aan vragen met Jory. Tijdens dit gesprek gaat Jory met jou de diepte in over je design en zul je zeer verhelderende aspecten te horen krijgen over het type dat je bent. Ook zul je verheldering krijgen waarom bepaalde dingen in je leven niet stromen en wat er voor nodig is dat dit wel gebeurd.

Wanneer: Datum op afspraak (ma-vr)

Duur: 1,5 uur

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Investering: €125,-

Voor Human Design heb ik je geboortegegevens nodig:

– datum

– tijd (zo nauwkeurig mogelijk)

– geboorteplaats

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!