0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Inner Wisdom Journey

Een investering voor het leven

Je bent er klaar voor. Je bent op het punt aanbelandt in je leven dat je een keuze gaat maken. Je gaat namelijk kiezen voor jezelf, zelfliefde. Je kiest voor het pad van de mogelijkheden, de kansen, de openingen. Je gaat jezelf vasthouden, omhelzen in alles wat zich toont. Je vibreert en transformeert. Je zegt namelijk Ja tegen een diepgaande reis naar binnen. Je gaat in 1 jaar de grootste verandering in je leven maken tot nu toe.

Je voelt dat het tijd is. Het pad heeft je hier gebracht… wat mooi. Je leest dit en je voelt dat dit de plek is, het moment en de juiste mensen om met jou deze reis te maken. Welkom lief dapper medemens…. Let the journey begin…

De Inner Wisdom Journey. Je kiest voor een diepgaande reis naar alles in jou wat zich wil tonen, aangeraakt wil worden, opengebroken wil worden, gekoesterd wil worden of alleen maar vastgehouden in liefde. Je gaat luisteren naar je eigen wijsheid…Dit is het pad van toelaten, dat thuisbrengen wat al zo lang thuis wilde komen, het pad van de tranen die willen stromen, het hart wat gehoord wil worden, het oude wat verschroeid wil worden…Het is ook het zachte pad…van herkenning, humor, relativering, ontroering en diepe omhelzingen van liefde.

Dat is het. Allemaal. Dit vraagt van jou openheid, overgave, commitment aan jezelf, doorzettingsvermogen en kracht. Het vraagt vertrouwen in jezelf, je pad, in ons.

Wat zijn de geschenken? Je krijgt een groei van eigenwaarde, je krijgt een helder beeld van jezelf en je krijgt zelfkennis. Je zelfliefde wordt vergroot, je bewustzijn wordt vergroot en je krijgt compassie voor jezelf.

Wat heb je je eigengemaakt? Je komt uit je tekortengevoel. Je doet geen concessies en compromissen meer! Nee, je gaat voor het allerbeste en allerhoogste voor jezelf. Je kunt patronen herkennen en doorbreken. Je kunt je donker erkennen en je schaduwzijde in je opnemen.

Als je dit allemaal hebt gelezen en doorvoelt en je voelt luid en duidelijk of zacht maar aanwezig een Ja in jezelf…..Dan is de reis nu begonnen…

Bon voyage!

Als je contact opneemt met ons krijg je zo snel mogelijk je reisinformatie…..

Is het je niet helemaal duidelijk of je klaar bent voor deze reis of heb je meer helderheid nodig dan kun je hier contact opnemen met Jory en je vraag stellen via bellen, whatsapp of mail.

Waar bestaat de Inner Wisdom Journey van 1 jaar uit?

Om er zeker van te zijn dat je een vervullende, levensveranderende reis zult beleven hebben we een combinatie van krachtige ervaringen samengesteld. Alles staat in dienst van de ontwikkeling van jouw eigenwaarde en authenticiteit.

We nemen je in een Reading mee langs je hogere bewustzijn, daar krijg je jouw eigen inzichten en wijsheid aangereikt in woorden en beelden. In deze sessie vertaald Froukje wat ze ziet, hoort en ervaart zodat jij herkent en herinnert wat er voor jou van belang is op jouw levenspad. Deze sessie biedt vaak veel herkenning en laat een sterke indruk achter die je voor een hele poos voorziet van nieuwe inzichten. Lees meer…

Om de impact van de reis te vergroten en er voor te zorgen dat de ervaringen een leven lang van betekenis zijn hebben we een Journal pakket: Words of Wisdom voor je voorbereidt. Je krijgt van ons een prachtig Journal book om zelf je ervaringen bij te houden. Via video’s en gerichte opdrachten kun je tijdens je reis op je eigen tempo zelf aan de slag. Al deze oefeningen zijn er op gericht om de waarde in jezelf te herkennen en te gaan leven. Zo kun je ook tussen de sessies door jezelf constant in beweging houden.

Het volgende station wat we passeren is dat van Human Design. Hierin krijg je van Jory een blauwdruk aangereikt wat een fantastische weergave geeft van wie jij bent. Human Design is een systeem wat heel erg duidelijk laat zien hoe energie in jou en tussen mensen stroomt. Het vertelt je wat jouw eigen manier is om bewust te worden van de wereld en hoe jij beslissingen maakt, het leert je hoe je naar je lichaam kunt luisteren en wat de beste manier is om te communiceren met anderen. Verder vind je in je blauwdruk terug wat jouw authentieke krachten zijn en hoe je kunt herkennen dat je dingen doet die goed voor jou zijn.

Via het veld van de opstellingen gaan we kijken op welk levensgebied er urgente zaken spelen die niet zo gemakkelijk in beweging komen. Een opstelling doen is een geweldige manier om zichtbaar te maken wat vaak onuitgesproken blijft. Een opstelling heeft nog een ander bijzonder karakter. Het draagt het probleem in zich, maar ook de oplossing. Het geeft helder weer wat de functie en betekenis is van de situatie. Een opstelling kan je weken, maanden en zelfs wel tot langer dan een jaar voorzien in nieuwe inzichten, telkens op een diepere laag.

Eveneens een waardevol onderdeel van de reis is de Inner Walk. Je gaat een dag met Jory wandelen in een mooie omgeving hier in de buurt. Tijdens het wandelen komen er waardevolle inzichten tot je alleen al door de beweging van het lichaam en het zijn in de natuur, hier wordt duidelijk wat jij nog mag toelaten in je leven. Jory voelt samen met jou aan wat er nodig is, dit zal leiden tot de helderheid die je nodig hebt over jezelf en je reis.

Tijdens de gehele Journey reizen we met je mee en hebben we wekelijks inzichtgesprekken. Deze gesprekken ondersteunen jouw proces. We diepen onderwerpen uit, geven zin en betekenis, passen overtuigingen aan, bekijken thema’s van verschillende kanten en werken alles met je door wat gezien mag worden. Deze gesprekken zijn vaak diepgaand en vinden plaats in een sfeer en omgeving van veiligheid en vertrouwen.

Als extra, maar onmisbaar in het proces, bieden we bereikbaarheid aan buiten de sessies. Via whatsapp en messenger zijn we bereikbaar voor als je ons even nodig hebt, iets wilt delen of steun nodig hebt. Dit omdat de momenten die er toe doen gedeeld mogen worden, of ze nu makkelijk of moeilijk aanvoelen.

De Inner Wisdom Journey brengt jou in ieder geval:

De eigenwaarde en zelfkennis die je in je hebt

Helderheid over de dingen die belangrijk voor je zijn

Verbinding met het leven en het grotere geheel

Zelfbewustzijn en zelfcompassie

De wijsheid en moed om patronen te doorbreken

De wijsheid hoe je tekorten om kan zetten in overvloed

Een compromisloos en concessievrij leven

De wijsheid van lichamelijke signalen doorgronden

Meld je hieronder aan voor de Inner Wisdom Journey

of als je nog meer informatie nodig hebt.

7 + 4 =

Aanbevelingen

Mijn leefsituatie werd, naar eigen zeggen, schrijnend en in het zoeken en/of aangeboden krijgen van hulp ging ik van het kastje naar de muur.
Allerlei pogingen tot verbetering probeerde ik uit, uiteindelijk werd het puur overleven.
De opstapeling door het leven heen ging een eigen soort van leven leiden/lijden.
Eerlijk gezegd had ik de binnenkant maar stopgezet.
En daar precies startte de innerlijke reis van mij via Sensalavie, Jory, Froukje en de paarden;
En ging ik retour naar mijn innerlijk thuis.
Bij de intake destijds met Jory was er mijn verwondering, ik had nl nog niet de ervaring van mij oprecht gehoord en gezien te voelen. Het gesprek liep meteen, ik hoefde niets uit te leggen, ik werd begrepen. Zonder moeilijke statische protocollen een mens die in mij en mijn zijn geloofde.
Ook via de paarden zijn er diepe inzichten bij mij binnengekomen. En is Ed met al zijn grootsheid over Liefde ook in mijn hart met een speciale plek. De combi van zowel Froukje en de paarden als de coaching via Jory heeft mij heel erg goed gedaan. Dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. Mijn wereld, inside&out, is er zoveel meer ruimtelijk van geworden.
En geconfronteerd werd ik ook hoor, het is niet alleen een zoetsappig iets…..maar alles mag ontstaan vanuit wederzijds respect. Vertrouwen en ik mocht de ervaring opdoen om in goede eerlijke handen te zijn.
Ja, ik ben super content met Sensalavie, superdankbaar aan zoveel, zoveel….en eindeloos meer.

Gina

De reis van de Inner Wisdom Journey heeft me die ‘deep dive’ in mezelf gegeven die ik nodig had. Door de krachtige combinatie van Jory en Froukje samen, bracht het me inzichten, verdieping, rake woorden, grootse groei en een nieuwe beweging in flow. Ook het bewustzijn op eigen communicatie en de resonantie die het uitstraalt, hebben me enorm verrijkt. Voel me dankbaar dat ik mezelf deze reis heb gegund.

Serinde

De Inner Wisdom Journey tot nu toe(reflectie na 1 maand)
Wat heb ik al veel mogen leren en doorvoelen. Om te onderzoeken wat wil ik nu echt graag in dit leven, wat betekent dat voor mij? Hoe wil ik me voelen in relaties? De onderliggende oorzaak vinden in situaties waar ik in vastloop. Jory heeft mij al veel dingen doen inzien. Waardoor ik nu al anders naar mezelf kijken en mezelf vragen kan stellen in situaties dat ik het even niet meer weet. De doelen die ik heb gesteld en gemanifesteerd. Mijn bedrijf naar een hoger leven tillen door trainingen te gaan geven. Naar mijzelf te kijken wanneer mijn kinderen bepaald gedrag laten zien. Ik voel de verbinding krachtiger, ook tussen mij en mijn man. Ik durf zelf beslissingen te maken. En laat gedachtes waarvan ik denk dat anderen die hebben los en anders check ik bij die ander of mijn gedachte klopt. Dit geeft me rust. Met opdrachten heb ik geleerd op mijzelf te reflecteren en elke dag te schrijven. Ik ben dankbaar dat ik al deze mooie, maar ook confronterende dingen heb doen mogen inzien, zodat ik steeds een stukje dichterbij mijn ware ik kom.
Norah

Wat Jory en Froukje apart van elkaar en ook samen bieden, is een hele veilige bedding. Tijdens een opstelling die werd begeleid door Jory, zag en voelde hij zo goed wat er gaande was. En woorden die hij op dat moment tegen mij heeft gezegd, hebben nu nog steeds impact op mij. Van Froukje heb ik ook prachtige readings mogen ontvangen. Voor mezelf en mijn huisdieren.
Beide zijn ze zo puur en zuiver. Ze zijn heel eerlijk op een hele liefdevolle manier. Waar je echt verder mee komt.
Een hele goede combinantie met ook de humor die ze hebben.

Karina

Bijzondere inspiratie ontvangen, meedoen met een opstellingsdag of op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven?

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!