0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Journey Inzichtgesprek

Is deze reis iets voor jullie? Dat is de vraag die bij jullie op komt. Misschien ben je onzeker over de inhoud, weet je niet zeker of je je partner meekrijgt of vraag je je af hoe een en ander bij elkaar komt. Hoe het zal gaan met je kinderen erbij. Of misschien staat jullie vraag er niet bij en voelt het gewoon goed voor jullie om eerst met ons in gesprek te gaan.

Jullie zijn bewust genoeg om te weten of deze reis bij jullie zou kunnen passen. Je voelt wel dat er iets met je gebeurt als je bedenkt dat je deze reis wilt gaan maken. Maar ergens wringt het nog en daar willen jullie helderheid over en dat kan. Vandaar het aanbod van een Journey Inzichtgesprek.

Want we kunnen goed begrijpen dat je voelt dat je een commitment aangaat met jezelf, je relatie, je gezin en dat vraagt iets van je. Dat vraagt iets van je partner, je gezin. Dat vraagt moed, openheid, overgave, doorzettingsvermogen en kracht. Het vraagt vertrouwen in jezelf, je pad, in ons.

Je bent met je partner welkom voor dit Inzichtgesprek samen met ons.  Het zal jullie de helderheid brengen die je nodig hebt, dat gegarandeerd. 

Je wordt doorverwezen naar het contactformulier. Hier kun je een bericht maken waarin je om een Journey Inzichtgesprek vraagt.

Bijzondere inspiratie ontvangen, meedoen met een opstellingsdag of op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven?

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!