0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl
Home » Blog » Persoonlijke verhalen » Hoe het begon…

Hoe het begon…

door | 3 dec, 2021 | Persoonlijke verhalen

Hoe het begon…..

Mijn eerste bericht vanuit mijn Sensalavie Helende Hynders profiel begint bij het moment waarop alles is begonnen. Het begon met een gedachte; wat nu als alles mogelijk is. Wat wens jij dan jezelf. Ik wens mezelf een Fries paard! Daar ligt mijn hart, daar ligt mijn passie. Dus dat heb ik in de energie gezet en daar was Ed! Mijn geweldige Friese paard die zo mooi op mijn pad kwam. Uiteraard precies op het juiste moment. Want daar is het universum goed in zeg, voor alles is een goddelijke timing. Ed kwam thuis bij mij en ik bij hem. Zoveel liefde, zoveel vertrouwen groeide er tussen ons. Ik vond het magisch✨ Samen met Lizzy, een kleine merrie Shetlander, begon het avontuur aan Lynbaen 11 in Wijckel.

Het was het begin van de Helende Hynders. Gaandeweg kwam ook Fleur erbij, een Gelderse merrie en ook Twirre, een kleine Shetlander ruin. We maakten een paddock paradise die onze eigen verwachten echt overtrof. En zo kwam alles prachtig bij elkaar, echt een droom die uit kwam. We hebben een aantal jaren enorm genoten van alle groei hier op deze prachtige plek. En nu nog steeds.

Toen overleed Ed, heftig en intens. Ik heb een dag rauwe rouw gevoeld en daarna voelde ik dat Ed weer bij me terug kwam. Sterker en krachtiger als ooit tevoren. Ik ben er nog gewoon, voel maar en het was zo. Ik miste nog een tijdje zijn troostende lijf maar alles werd zachter daarin. Ik voel hem nu dagelijks als een krachtige ondersteuning in het veld. Hij zette me ook aan om echt te gáán. Toe maar Froukje, het is nu de tijd om jezelf te tonen aan de wereld, je licht te laten schijnen. Zó, wat een drijvende kracht zeg!

Dus vanuit een overtuigende JAAA! ga ik en toon ik mezelf en mijn gaven om samen met de paarden en Ed, kinderen, jonge mensen en vrouwen te helpen balans te vinden in hun leven op aarde en het licht dat ze zelf zijn. Zó, wat ben ik dankbaar dat ik dit mag gaan doen om daarmee het leven van velen een stukje lichter te maken. Prachtig genoeg kwamen er daarna nog 3 prachtige paarden op mijn weg die meegaan op dit pad van heling. Midnight een Haflinger ruin, Nora een Ierse merrie en Henk, een kleine Shetlander ruin. Wat een geschenk, wat een dankbaarheid.

Over Sensalavie

Bij Sensalavie kun je Readings(Froukje) en Holding Space coaching (Jory) krijgen.

Gerelateerde artikelen

Lieve

Lieve, Jij lief mens met je grote hart Waar menigeen wel in wil passen Met al de liefde die in jou zit En waarvoor je hier op aarde bent gekomen...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin