Journaling Words of Wisdom

Een stap dichter bij jouw mooiste leven
Bestel de schrijftraining hier

Je wilt een vervullend leven…

Je voelt dat er veel meer in jou schuilt, meer energie, meer flow, meer liefde, meer passie, meer levenslust, meer eigenwaarde, meer kracht. Je kunt niet meer om je eigen gevoel heen. En ja, op momenten voel je ook daadwerkelijk de kracht om alles om te gooien, je hele leven te veranderen, jezelf te veranderen, je voelt je sterk! Echter in dezelfde adem ben je de moed verloren. Elke keer als je voelt dat je er dichtbij bent, lijkt het weer een stapje verder weg…

Maar wat je zeker weet en door je heen voelt trillen; er liggen werkelijk prachtige momenten, kansen en mogelijkheden op je te wachten.  Voor jou voelt het als nu of nooit. Het is tijd voor een volgende stap. Je gaat het pad van je ziel volgen. No matter what!

En je gaat deze reis alleen maken. Je hebt namelijk alleen jezelf nodig. Alle kracht en wijsheid zit in jezelf waar je gewoon bij kunt als je de tijd neemt om er naar te luisteren. Oké, helemaal alleen hoeft niet. Wij zijn er om je te begeleiden in stukken die lastig zijn of waar je even vastloopt.

Wat nu als deze schrijftraining je helpt opnieuw te luisteren naar die wijsheid en je de tools biedt om jouw oorspronkelijke eigenwaarde terug te brengen? Op naar een fantastisch, compromisloos leven…

Je gaat je leven een boost te geven! Je gaat een shift maken. Je gaat dát manifesteren wat je écht wilt. Je hebt het besluit genomen om Ja! tegen de schrijftraining te zeggen want:

Je wilt graag stappen zetten in je leven, het is er de tijd voor!

Je bent gemotiveerd om innerlijk werk te verzetten!

Je bent er klaar voor om het beest in de bek te kijken!

Je wilt je vrij voelen!

Je wilt je zelfverzekerd voelen!

Je wilt gaan voor het allerhoogste en allerbeste voor jezelf!

Je durft te dromen en gaat ze uit laten komen!

Je gaat zelf bepalen wat je voelt!

Je gaat JA! tegen jezelf zeggen en je gaat het commitment met jezelf aan!

Je gaat je angsten omarmen!

Je gaat gelukkiger dan ooit worden!

Je gaat schrijven. Je schaft een prachting journaling boek aan en je kiest een fijne pen uit. Je maakt er een schrijffeestje van voor jezelf. Dus je zoekt ook een fijne plek uit om te gaan zitten, een fijne stoel zodat je lekker zit. Je gaat ergens zitten met een mooi uitzicht, zodat je tussendoor je schrijfmomenten ook kan mijmeren en contempleren over het prachtige leven dat je gaat leiden. Je steekt een kaarsje aan, zet wat bloemen neer, doet wat wierook aan. Of niet, wat maar goed is voor jou. In ieder geval creeer je een moment, jouw schrijfmoment. Je haalt een paar keer diep adem en bent jezelf dankbaar. Dankbaar omdat je jezelf deze schrijftraining hebt gegund, helemaal voor jou…Wat een prachtig besluit om te kiezen voor jezelf. Om te kiezen voor een fantastisch leven, vol geschenken aan jezelf. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar echt, het kan…

“Een persoonlijk ontwikkelingsproces wat je letterlijk helemaal zelf in de hand hebt.”

Terugkomen in jouw eigenwaarde die je oorspronkelijk vanuit de bron meekreeg

De opdrachten zijn positief en toekomstgericht

Aan de hand van ongeveer 25 video’s krijg je uitleg, inspiratie en opdrachten. Het gaat om invoelen waar jouw krachten, ambities, verlangens en passie liggen.

De training gaat uit van de kracht en waarde die al in jou zit

Alle informatie komt vanuit jouw innerlijke weten. De opdrachten sturen aan op het gebruik van intuitie en authenticiteit.

Je leert schrijftechnieken die je altijd weer opnieuw kunt toepassen

Herhaling en training zorgen voor resultaten, als je eenmaal de opdrachten eigen gemaakt heb, kun je ze voor elke situatie gebruiken.

Start vandaag nog jouw Words of Wisdom Journaling

A Journaling Journey

Direct toegang tot de training

Na ontvangst van de betaling krijg je automatisch een bevestiging in je mail met inloggegevens. Zo kun je meteen beginnen met de voorbereiding en eerste opdrachten.

Goedemorgen,
Ik schrijf al jaren schriften vol en nu met een nieuw schrift en tekenschrift volg ik jullie Journaling. Hoe anders is deze energie. Ik kan het niet verklaren en er zullen veel factoren meespelen, maar ik ben zo verbaasd. De vragen maken ook wel handvatten tot….. ik ervaar zoveel energie door enthousiasme.
Zaken worden helder, patronen inzichtelijk, gedrag … en dat terwijl ik het zelf doe ….helderder….
Er valt wat te ontdekken op deze wijze. Dat voel ik, zie ik, lees ik en merk ik! Ja het manifesteerde zich in het leven meteen op mij terug.

Nou, dat wilde ik even terugkoppelen over de Journaling 💖

Anoniem

Veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast?

De kosten voor de training zijn eenmalig, daarna blijft de training voor jou toegankelijk zodat je altijd weer kunt terugkijken. Ook al heb je de training helemaal afgerond. Je kunt de training online doen of in een app.

Wat voor ondersteuning wordt er geboden?

Omdat wij vanuit onze eigen ervaring een sterk commitment hebben aan deze training, vinden we het belangrijk dat als je een vraag hebt of als het even niet lukt, er beschikbaarheid is om je verder te helpen. Wij geloven er in dat je een succes gaat beleven. Daar staan we voor, dus als het nodig is dat we met je meekijken en denken, zullen we dit niet laten. In het geval van de schrijftraining kan Jory je met soms een kleine vraag of aanwijzing weer op weg helpen.