0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Themasessies

Inzichtsessies op een thema wat zich aandient in je leven

In de basis ben jij best wel stabiel. Je bent je bewust van jezelf, je weet grotendeels wie je bent. Je voelt je meestal gegrond. Je kunt wel zeggen dat je vaker gevoelens van geluk hebt. Als je om je heen kijkt ben je best tevreden met je leven, door wie jij bent en de beslissingen die jij neemt ben je nu waar je bent.

Omdat je mens bent komen er situaties op je pad die uitdagend voor je zijn, ze roepen iets in je op en ergens blokkeren ze een bepaalde stroming in je leven. Je voelt wel dat je hier iets mee mag doen. Het komt namelijk vaker bij je terug, het lijkt wel een soort thema te zijn in je leven.

Ondertussen ben je op een punt belandt dat je het aan wilt gaan. Echter je voelt ook dat het iets groters kan representeren…Als je dit aangaat komt er meer los en wil er meer gezien worden. Het voelt misschien wel wat te groot om dit alleen aan te gaan. Je bent op zoek naar een vangnet, zodat je gedurende dit proces van aangaan terug kunt vallen op voor jou betrouwbare, veilige en beschikbare mensen. Om je te ondersteunen op momenten dat je dit nodig hebt.

Daar komen wij in beeld. Je gaat via 5 of 10 sessies wekelijks of 2-3 wekelijks met ons dieper op je thema in zodat je inzicht krijgt in datgene wat zich wil laten zien. De sessies kunnen bestaan uit tafelopstellingen, een humandesign gesprek, een reading en inzichtgesprekken( in de pipowagen of bij de paarden). Vanuit hier onderneem jij de stappen en acties die nodig zijn om je te ontwikkelen en je zelfliefde te vergroten. Je laat datgene gaan wat jouw niet langer dient en gaat veel meer moeiteloos leven. Je voelt je vrijer en hebt meer ademruimte. Je transformeert. Doordat jouw zelfliefde vele malen groter is geworden maak jij voortaan keuzes die in de eerste plaats goed voor jóuw zijn. Wat een bevrijding en opluchting, je wist niet dat jouw horizon zoveel breder en ruimer aan zou voelen en dat er zoveel meer mogelijkheden voor je waren. Het voelt lichter, dichterbij jezelf. Meer moeiteloos.

Doormiddel van 5 0f 10 door jouw gekozen sessies gaan we dieper op datgene in wat graag gezien wil worden en vindt er weer doorstroming plaats.

Je kunt een keuze maken uit de volgende onderdelen:

1 reading met specifieke themavragen

1 Humandesignsessie op specifiek thema

Inzichtsessie van Jory met tafelopstellingen

Inzichtsessie van Froukje bij de paarden

Bijvoorbeeld: 1 reading, 2 inzichtsessies van Jory en twee van Froukje

of 1 reading, 1 humandesignsessie, 6 inzichtsessies van Jory en 2 van Froukje

 

Bijzondere inspiratie ontvangen, meedoen met een opstellingsdag of op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven?

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!