0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Opstellingsdag

Wat houdt een opstellingsdag in?

 

Op deze dag komen we bij elkaar bij ons in de cirkel dichtbij de paarden of op een andere fijne plek ergens in Friesland. Je kunt je voor deze dag aanmelden als vraagsteller of als representant.

Als vraagsteller heb je gevoeld dat er bij jou op een bepaald levensgebied urgente zaken spelen die niet zo gemakkelijk in beweging komen. Een gedachte of thema komt steeds bij je terug en er lijkt geen vooruitgang in te zitten, er is geen ontwikkeling. Deze blokkade houdt je dusdanig tegen in je leven dat het stagneert op meerdere gebieden. Herken je dit dan is deze opstellingsdag geschikt voor jou.

Als je als representant meedoet aan deze opstellingsdag zul je gegarandeerd een waardevolle dag beleven. Naast dat je de vraagsteller ondersteunt met het krijgen van helderheid op zijn of haar vraag, kom je namelijk ook altijd op de plek te staan die jou iets te vertellen heeft.  Je wordt aangeraakt in datgene wat er nodig is voor jou op dat moment. 

Een opstelling doen is een geweldige manier om zichtbaar te maken wat vaak onuitgesproken blijft. Een opstelling heeft nog een ander bijzonder karakter.  Het geeft helder weer wat de functie en betekenis is van de situatie. Een opstelling kan je weken, maanden en zelfs wel tot langer dan een jaar voorzien in nieuwe inzichten, telkens op een diepere laag.

Een mooie uitleg over hoe een opstelling werkt is dat we werken met het beeld wat jij zelf hebt van jouw situatie. Dit beeld heb je gevormd op basis van ervaringen en overtuigingen en met diezelfde overtuigingen is de situatie vaak vast komen te zitten. Omdat dit opgeslagen is in energie, is dit voor iedereen die meedoet voelbaar en bijna als vanzelf te uitten via de rol van representant.

 

Zit er geen geschikte datum bij dan kun je even contact met ons opnemen voor een nieuwe datum.

Wanneer: Datum op afspraak

Duur: 9.30 uur-15.30 uur

Locatie: Prachtige locaties in Friesland en

met mooi weer bij ons in Wijckel in de cirkel bij de paarden

Investering vraagsteller: €225,-

Investering representant:  €85,-

Inclusief koffie, thee en lekkers en een heerlijke lunch

“Aanbevelingen”

Voor het eerst naar een opstelling bleek minder spannend dan gedacht. Als representant mocht ik deelnemen aan een opstelling waarbij het bij binnenkomst voelde als thuiskomen. De rust en warmte waarmee Froukje en Jory deze dag begonnen bleef de hele dag duren. Ik heb de ruimte gekregen om te zijn wie ik ben wat het geheel nog gemakkelijker maakte. De nuchtere en heldere blik met bijpassende woorden die Froukje en Jory gebruikten maakten het geheel compleet. Een bijzondere ervaring wat mijn nieuwsgierigheid gewekt heeft naar meer. De check na afloop of iedereen met een goed gevoel huiswaarts zou vertrekken bevestigde wederom de goede zorgen.

Wiepke

Als een cadeautje voor mezelf heb ik me opgegeven om als representant mee te doen aan een opstelling bij Sensalavie. Bij binnenkomst in de prachtige ruimte in Workum voel ik me welkom, op mijn gemak en tot rust komen. Het welkom, de inleiding met de kaarten die voor die dag zijn getrokken samen met een heldere uitleg erbij, zorgen voor een gevoel van verbinding en herkenning tussen de aanwezigen, nog voordat de daadwerkelijke opstelling begint.

Jory begeleidt de opstelling met veel respect, heeft aandacht voor iedereen en voelt heel duidelijk aan wat er nodig is. Met een lach en een traan wordt niet alleen de vraagsteller aangeraakt, maar ook de representanten. Omdat je meevoelt met de ander, maar ook omdat je bij jezelf dingen herkent wat je raakt. Gedurende de opstelling vind ik het zó wonderlijk om te ervaren hoe alles gewoon klopt! Wat je als representant voelt, zegt en doet resoneert blijkbaar echt met de persoon die je ‘bent’. Froukje is een onmisbare aanvulling tijdens de opstellingen. Wat zij (aan-) voelt voor en tijdens de opstellingen is zo kloppend en helpend! Op momenten dat je kunt denken: dit is het, komt er toch nog een ander lijntje naar voren wat gezien dient te worden door de vraagsteller, en gaat de opstelling verder.

Ik heb een cadeautje aan mezelf gegeven omdat ik wist dat ik, ook als representant, datgene krijg te zien en horen wat ik op dat moment nodig heb, naast het feit dat je een ander helpt door mee te doen aan een opstelling. Herkenning op zielsniveau, hoe vaag dat ook mag klinken, maar dat is echt wat er gebeurd. Ik wist dit omdat ik eerder opstellingen heb mogen doen, maar met de ervaring bij Jory en Froukje, weet ik ook hoe belangrijk het is dat dit op een hele respectvolle, lieve en veilige manier kan. Daar maken Jory en Froukje naar mijn mening toch echt wel het verschil.

Na deze mooie dag mocht ik een week later ook aanwezig zijn als representant bij een opstellingsdag over de vrouwenlijn. Nog een cadeautje, maar nu gekregen! Wederom heb ik mogen ervaren hoe Jory en Froukje, afgestemd op wat er mag gebeuren, toch weer op een hele andere manier de opstellingen begeleiden.

Deze keer begonnen we met een vrouwencirkel, waardoor we eigenlijk meteen de verdieping in gingen als groep. Niet eerder meegemaakt, een beetje spannend/ongemakkelijk in het begin maar al snel ook prima en kloppend om dit te doen. Ook tijdens deze dag zijn er dingen naar voren gekomen wat ik zelf in mijn leven ervaar of waar ik bij voelde dat ik hier iets in had te doen.

Twee waardevolle dagen met fijne begeleiding in het proces, héérlijke lunch gemaakt door de eigenaresse van de locatie en stappen gezet waar ik aan toe was. Wanneer je er aan toe bent en het is voor jou de juiste tijd, dan werkt het universum samen om het voor elkaar te krijgen. Daar geloof ik steeds meer in, en de ervaring met Jory en Froukje, met Sensalavie, heeft dit weer meer bevestigd. Dank!

 Liefs van Sonja

Leave Froukje,

Nog nagenietend van de mooie dag van gisteren.
Ik reed naar huis en voelde me licht en blij en als een kadootje verscheen er een prachtige regenboog in de lucht.
Bedankt dat ik bij deze dag aanwezig mocht zijn waarin jij je kwetsbaarheid liet zien en ik als representant weer meer inzicht kreeg in mijn eigen thema’s die bij de opstellingen aangeraakt werden en aangemoedigd word om hiermee aan de slag te gaan.
Zo mooi de wijze waarop jullie samen liefdevol en met respect de opstelling begeleiden op een fijne plek.
Liefs, Brit

Langzaam landen er stukken… een hele zee vol met gevoelens, waarin ik me afwisselend klein en ook groot voel.
Ik voel de intense moeheid in mijn lichaam, en ben dankbaar dat ik mezelf in de zachtheid en liefde die ik heb mogen voelen over kan geven aan de rust die ik mezelf zo gun.
Ik heb respect en bewondering voor je Jory, bovenal voor de manier die jij je eigen hebt gemaakt om de grenzen te bewaken tijdens een opstelling. Enorm zuiver voel je en dat biedt veiligheid.
Dank je wel.

Ook de aanwezigheid van Froukje voelde voor mij erg vertrouwd. Waardoor ik mezelf toe kon staan te blijven voelen, juist wanneer het enorm intens was.

De chemie tussen jullie is goud en magisch! Dank jullie wel voor het mogelijk maken daarvan, dat vergt moed, vertrouwen en kwestbaarheid. Het is een kracht die elkaar doet opliften, maar wel met beide voeten stevig op de grond.

Warme knuffel.

Binnen een week een reading van Froukje en representant mogen zijn bij een vrouwenlijn opstelling begeleid door Jory.
Wat een prachtige ervaringen en aanraders voor een ieder die dit ook eens zouden willen doen.
Froukje is van de woorden en leefde haar helemaal in in mijn ‘hogere’ zelf. De kleuren die ze doorkreeg kon ze prachtig beeldend en vol passie naar mij vertalen. Een hele mooie bevestiging van wat ik innerlijk eigelijk wel wist.
Jory begeleidde de opstelling daarentegen met weinig woorden, maar op zo’n natuurlijke, zorgvuldige manier. Het is elke keer weer magisch wat er gebeurd met een groep vrouwen die je vooraf niet kent maar waarbij je je direkt vanaf het begin thuis bij voelt.
De vrouwen achter ons en voor ons werden geëerd en gezegend.
Voor Froukje en Jory een diepe buiging. Namaste Marjan

Lieve Jory en Froukje,
Ik wil graag mijn dankbaarheid uiten voor de familieopstelling die ik heb mogen ontvangen. Jullie aanwezigheid en bereidheid om diep te graven hebben mijn leven verrijkt, ik ben en ik denk ook de anderen geïnspireerd tijdens deze fantastische familieopstelling.
De bijzondere locatie waar we samenkwamen, versterkte de energie en bracht een diep gevoel van verbondenheid teweeg. De leiders, Jory en Froukje, die ons met hun wijsheid en empathie in het proces mochten begeleidden, waren als gidsen, die ons door het donkerste van ons innerlijke leidden en ons hielpen om het licht te vinden.
Jullie hebben de vinger op de juiste plek weten te leggen, om oude wonden te helen, inzichten te krijgen en het nieuwe te omarmen. Jullie inzichten hebben mij van het wel al weten en wegstoppen, bewustwording gegeven. Confronterend en vervelend maar ben geïnspireerd geraakt om mijn eigen pad van groei en genezing te mogen bewandelen. Ik hoop dat jullie harten mogen blijven vervullen met liefde en begrip. Jullie zijn zeer bijzonder in jullie werk, de wijsheid die ik opgedaan heb tijdens deze reis is voor mij een waardevolle aanwinst en ik ben dankbaar voor de gelegenheid samen met jullie te zijn geweest tijdens deze bijzondere ervaring.

Marian Eekma

SENSALAVIE heeft al een aantal keren opstellingen op onze eventlokatie (welgelegen-workum) gedaan. Afgelopen donderdag heb ik zelf deelgenomen. Het was een hele waardevole ervaring. Het heeft veel duidelijkheid gegeven voor de vraagstellers maar ook voor de representanten. Er wordt liefdevol en met respect met elkaar omgegaan. Jory leidt de sessie in goede banen en Froukje versterkt hem daarbij. Ik zou het iedereen aanraden die met een moeilijke vraagstelling in zijn leven zit. Het geeft veel inzicht en duidelijkheid.

Cobie Harkema

Bijzondere inspiratie ontvangen, meedoen met een opstellingsdag of op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven?

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!