0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Opstellingsdag

Wat houdt een opstellingsdag in?

 

Op deze dag komen we bij elkaar op een fijne plek ergens in Friesland. Je kunt je voor deze dag aanmelden als vraagsteller of als representant.

Als vraagsteller heb je gevoeld dat er bij jou op een bepaald levensgebied urgente zaken spelen die niet zo gemakkelijk in beweging komen. Een gedachte of thema komt steeds bij je terug en er lijkt geen vooruitgang in te zitten, er is geen ontwikkeling. Deze blokkade houdt je dusdanig tegen in je leven dat het stagneert op meerdere gebieden. Herken je dit dan is deze opstellingsdag geschikt voor jou.

Als je als representant meedoet aan deze opstellingsdag zul je gegarandeerd een waardevolle dag beleven. Naast dat je de vraagsteller ondersteunt met het krijgen van helderheid op zijn of haar vraag, kom je namelijk ook altijd op de plek te staan die jou iets te vertellen heeft.  Je wordt aangeraakt in datgene wat er nodig is voor jou op dat moment. 

Een opstelling doen is een geweldige manier om zichtbaar te maken wat vaak onuitgesproken blijft. Een opstelling heeft nog een ander bijzonder karakter. Het draagt het probleem in zich, maar ook de oplossing. Het geeft helder weer wat de functie en betekenis is van de situatie. Een opstelling kan je weken, maanden en zelfs wel tot langer dan een jaar voorzien in nieuwe inzichten, telkens op een diepere laag.

Een mooie uitleg over hoe een opstelling werkt is dat we werken met het beeld wat jij zelf hebt van jouw situatie. Dit beeld heb je gevormd op basis van ervaringen en overtuigingen en met diezelfde overtuigingen is de situatie vaak vast komen te zitten. Omdat dit opgeslagen is in energie, is dit voor iedereen die meedoet voelbaar en bijna als vanzelf te uitten via de rol van representant.

 

Zit er geen geschikte datum bij dan kun je even contact met ons opnemen voor een nieuwe datum.

Wanneer: Datum op afspraak

Duur: 9.30 uur-15.00 uur

Locatie: Prachtige locaties in Friesland en 

met mooi weer bij ons in Wijckel in de cirkel bij de paarden

Investering vraagsteller: €225,-

Investering representant:  €85,-

Inclusief koffie, thee en lekkers en een heerlijke lunch

“Aanbevelingen”

Langzaam landen er stukken… een hele zee vol met gevoelens, waarin ik me afwisselend klein en ook groot voel.
Ik voel de intense moeheid in mijn lichaam, en ben dankbaar dat ik mezelf in de zachtheid en liefde die ik heb mogen voelen over kan geven aan de rust die ik mezelf zo gun.
Ik heb respect en bewondering voor je Jory, bovenal voor de manier die jij je eigen hebt gemaakt om de grenzen te bewaken tijdens een opstelling. Enorm zuiver voel je en dat biedt veiligheid.
Dank je wel.

Ook de aanwezigheid van Froukje voelde voor mij erg vertrouwd. Waardoor ik mezelf toe kon staan te blijven voelen, juist wanneer het enorm intens was.

De chemie tussen jullie is goud en magisch! Dank jullie wel voor het mogelijk maken daarvan, dat vergt moed, vertrouwen en kwestbaarheid. Het is een kracht die elkaar doet opliften, maar wel met beide voeten stevig op de grond.

Warme knuffel.

Bijzondere inspiratie ontvangen, meedoen met een opstellingsdag of op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven?

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!