0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Reading voor jou

Je krijgt een Reading. We nestelen ons in de pipowagen en ik leg je uit hoe het in zijn werk gaat. Jij hoeft niets anders te doen dan je over te geven aan het moment en te luisteren naar wat jouw hogere bewustzijn, je hogere zelf jou te vertellen heeft. Ik stem me af op jouw hogere zelf en vervolgens krijg ik beelden door die ik aan je beschrijf, ook voel ik sensaties in mijn lichaam die ik je vertel en worden er zinnen gevormd die ik aan je vertel. Je mag ook vragen voorbereiden van datgene waar je zelf niet bij kunt, wat steeds opnieuw op je pad komt of thema’s waar je meer van wilt weten. Gedurende de reading mag het allemaal aan bod komen, het wordt vanzelf duidelijk wat zich wil laten zien. Tijdens de reading word je gedragen in een veilige en fijne setting.

Een online reading is ook mogelijk, dan maken we contact via FaceTime bellen of Whatsapp videobellen.

Wanneer: Datum op afspraak

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Investering: €95,-

Graag na de reading contante betaling

Ervaringen

In het mooie Friesland, op dat stukje aarde waar Froukje woont en leeft, heb ik een onvergetelijke reading mogen ontvangen in de veilige pipowagen.
Buiten was het echt warm qua aardse temperatuur, binnen voelde ik de warmte zacht en krachtig in energie stromen, door en om me heen.

Toen Froukje de vertaling van beelden en energie in woorden liet stromen, was er even geen tijd en ook geen aardse plek meer waar te nemen.
Ik was ‘ergens’ in de energie, versmolten met mijn ziel, voor het mooiste delen wat ik ooit ervaren heb. Het was zo ontroerend, diep rakend, lief en bevrijdend.

Terwijl Froukje woorden gaf aan dat wat ze zag en voelde, was het alsof ik naar mijn lieve zelf luisterde en keek. Zo bijzonder, naast het horen en voelen van de woorden, was het alsof ik een nieuwe taal van energie kon horen.

Geen poeha, geen opsmuk, maar de zuivere taal van ware pure onvoorwaardelijke liefde.

Dat wat aangeraakt mocht worden, kwam in beweging.
Dat wat echt gehoord mocht worden, werd gehoord zonder ruis.
De stem van buitenaf, die mijn innerlijke stem deed resoneren.
Dat wat ik mocht zien, werd liefdevol ontdaan van sluiers.

Nu een paar dagen later kan ik er deze woorden aan geven en eigenlijk raken die niet hoe deze knuffel van mijn hogere ziel me nu begeleid.

Dankjewel lieve Froukje, dat jij de moed hebt in dit leven, je gave voluit te leven.
Woorden kan geven aan de energie die je ziet en voelt.
Heling voor jezelf en heling voor een ieder die de weg naar jou vindt.

Dankbaar dat ik op mijn pad, even mocht landen bij jou in je pipo wagen voor dit magisch samenZijn.

Liefs, Inge

Wat ik gekregen heb in de reading van Froukje is bevestiging van de dingen die op dat moment belangrijk waren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Al een hele poos waren er een aantal thema’s waar ik in wilde groeien, maar die te weinig richting of beweging hadden. Voor mijn gevoel klonterden deze thema’s samen tot een grote en onoverzichtelijk te nemen hindernis. Daar waar mijn hoofd de baas wilde spelen om controle te houden was mijn lichaam te angstig om te stap te zetten.
De reading die Froukje mij gaf verliep in de vorm van beelden en teksten die zij doorgeeft. Deze teksten komen uit mijn hogere zelf, voorbij het bewuste denken en voelen. Voor mij voelde het alsof de tijd even vertraagde en ik gesterkt en bevestigd werd in dat ik op de goede ‘koers’ ben. Niet zozeer vanuit gemotiveerd worden, maar door de aanraking met datgene wat ik diep van binnen eigenlijk zelf al wist. Mijn hoofd wist dit alleen heel goed te saboteren. De beelden waren voor mij helder, maar door de soms verrassende kijk op dingen kregen de vastzittende thema’s weer lucht en werden ontrafeld. Hierdoor groeide het vertrouwen in mijzelf de thema’s aan te pakken en voelde ik weer de richting waar de thema’s zich naar toe wilden ontwikkelen.
Froukje heb ik ervaren als zacht, liefdevol, niet-oordelend en ze bood mij een bedding waarin ik weer in contact kon komen met mijn eigen hogere plan. Dit gaf mij een gevoel van relativering en een ‘weten’ dat dingen goed komen. Met een fijn gevoel van lichtheid verliet ik haar mooi ingerichte, zacht en warm aanvoelende en zeker bijzondere pipowagen.

Jory

Om een glimp van mijn reading te delen is bijna niet te doen, want het voelt als iets heiligs en heel speciaals voor mij. Wat het bijzondere is dat Froukje het beeld van mijn Hoger zelf doorkreeg zoals ik haar zelf ook kan schouwen, midden in een rijk gouden sprankelend veld van goud, die dankzij mijn eigen zielskracht verworven is in deze tijd… Zij is zachter dan zacht – en tijdloos…

Deze reading laat een zucht van dankbaarheid achter….- en een activerende vuurvonk onder mijn eigen Boomkracht… Het schenkt een ‘Jaaahhhh’… Rijk aan ’En zo is het, en zo is het, en zo is het…’

Als jij jezelf een overstromend bad vol zegeningen van je ziel en je spirits zou gunnen, overweeg dan eens plek in de zachte zetel bij het knapperende vuur van Froukje in haar pipowagen, midden in het Friese landschap en haar zacht grazende paardenkudde tussen de wilde bloemen en de fijnbesnaarde liederen die de bomen je aldaar laten horen….

Niets zal dan ooit nog hetzelfde zijn….

In deze liefde, Siska

 

De reading was erg mooi. Ik voelde veel herkenning in de dingen die Froukje benoemde. Alles voelde zo duidelijk en juist doordat het benoemd werd hielp dat verhelderend. Voor mij werkt het echt als weer verder kunnen, als een steun in de rug. Vaak denk ik terug aan de reading en begrijp ik beter waarom sommige dingen gebeuren of zijn zoals ze zijn. Doordat ik het beter begrijp merk ik dat ik er ook beter mee om kan gaan. Froukje gaat in alle rust te werk en neemt echt de tijd voor je. Ze is een hele liefdevolle, krachtige vrouw die je echt verder kan helpen. Ik heb de reading als iets heel moois ervaren en ik kan het iedereen aanraden!

Claudia

 Froukje, dank je wel voor de bijzondere en fijne reading… Ik heb alles laten bezinken de laatste dagen en alles nog een keer geluisterd. Je woorden gaan door mijn gedachten alsof ik ze een tijdje met me meeneem. Ik voel de essentie en de energie ervan en wat ik te doen heb. Prachtig werk wat je doet.

Femke

Een reading van Froukje is een bijzondere en wonderbaarlijke ervaring. De pipowagen is een heerlijke plek waar je je meteen op je gemak voelt.
Zelf dacht ik dat ik goed op weg was, daar kreeg ik ook bevestiging in maar het werd o zo duidelijk dat ik er veel meer uit kan halen. Dat het goed gaat is nog maar het begin.
Wat Froukje doorgeeft( eigenlijk je hogere zelf) geeft inzicht, bevestiging en het laatste zetje bij drempels en keuzes.

Betty

De reading bij Froukje heeft veel duidelijk gemaakt, in dingen waar ik op dat moment tegen aan liep. Froukje geeft je een heel fijn en veilig gevoel. Je kunt er echt jezelf zijn. Ze kon de beelden zo mooi vertellen, alles viel even op zijn plek. Ook de ruimte waarin we zaten was heel fijn. Heel warm, veilig en gezellig. Na de reading voelde ik me heel licht en opgelucht. Het is echt een kado aan jezelf. Ik zou het iedereen aan kunnen raden. Ik ben Froukje erg dankbaar voor dit prachtige gesprek.

Sascha

 

 

 

Een sessie met Froukje veranderd je leven voor goed. Je wordt meegenomen naar een reis diep binnenin jezelf. Door het beeldende vertellen kom je tot de kern in verbinding met de dingen die je diep van binnen al weet. Door haar liefdevolle warme en veilige energie kan ze richting geven aan je bewuste en onderbewuste. Tot op de dag van vandaag, enkele dagen weken en maanden verder, voel ik de sessie doortrillen in mijn veld. Het heeft mij helpen loslaten en openen. Als een kompas helpen finetunen op mijn pad. De woorden die ik er aan geef zijn nog maar het topje van de ijsberg, zo diep en helend werkt een sessie. Ik ben dankbaar voor deze ontmoeting, want het heeft me heel veel inzicht, zachtheid en compassie gegeven.

Mabel

 

 

 

Heb je interesse in onze nieuwsbrief?

Meld je nu aan!

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!