0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Reading voor jou en je dier

Jij en je dier krijgen een Reading. Dit betekent dat ik me afstem op jouw hogere bewustzijn, je hogere zelf. Via jouw hogere zelf komt er door wat voor jou van belang is. Daarna gaan we naar je dier en stem ik me af op je dier. Zo ontvang ik beelden, woorden en sensaties die ik vervolgens aan jou vertel. Veel dieren kunnen niet wachten om eindelijk uit te kunnen spreken wat ze al zo lang willen vertellen aan hun mens. Dit kan gaan over jou maar ook over het dier zelf. De ervaring is dat het vaak een wisselwerking is. Jullie zijn een team en hebben invloed op elkaar. Dit hoor je terug via jezelf en je dier. Het kan soms best intens zijn wat je dier je te vertellen heeft maar als je weet dat dit altijd vanuit een liefdevolle plek komt lukt het vaak beter om je hart open te houden voor de woorden van je dier. Elk dier is weer anders en het ene dier kan makkelijker communiceren dan het andere, bij sommige dieren is het een stroom van woorden, bij andere dieren vooral beelden. Meestal is het een combinatie. Maar ook sensaties die ze me laten voelen vertellen veel. De ervaring is dat het vaak een heel warm en liefdevol samenzijn is.

Deze Reading vindt plaats in de pipowagen of via FaceTime.

Wanneer: Datum op afspraak

Locatie: Lynbaen 11, 8563 AZ, Wijckel

Investering: €125,-

Ervaringen

Een reading bij Froukje is als landen in een warm bad. De energie in de Pipowagen is zacht en relaxed met kaarsjes en krachtvoorwerpen. Ik kreeg een prachtige reading voor mijn kat maar werd ook zelf meegenomen en kreeg informatie en inzichten over wat er nu voor ons speelt.
Ik voelde veel herkenning in de dingen die doorkwamen voor ons beide. Het is bijzonder wat Froukje doet en een hele waardevolle ervaring!

Femke

Bijzondere inspiratie ontvangen, meedoen met een opstellingsdag of op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven?

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!