0631236602 / 0629333036 info@sensalavie.nl

Jory en Froukje

Over ons

Wij zijn Jory en Froukje. Partners in het leven en partners in het werk. We hebben elkaar ontmoet via een van onze gezamelijke passie, de muziek. Jory was gitarist in een band en Froukje viel in als zangerers. En zo geschiedde het, de vonk sloeg over en het vonkt nog steeds. Gaandeweg ons pad samen hebben we vier zoons gekregen van wie we ontzettend veel houden.

In 2017 ging een van onze dromen in vervulling en kochten we een oud huisje met een grote stal en weiland in Wijckel in Friesland. Na een grote verbouwing zijn we nog altijd dankbaar dat we hier mogen wonen met elkaar. Elke ochtend kijken we naar buiten en worden we geraakt door het uitzicht en de vrijheid die dit plekje ons geeft. Zo kwamen er nog katten bij en paarden en kippen en wie weet welke dieren nog meer.

We hebben gekozen voor een holistische manier van leven, wat voor ons betekent dat we als gezin balans zoeken en hebben op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Daarnaast zien we onszelf als onderdeel van een groter geheel. Dit betekent dat we leven met respect voor mens, dier en natuur. We leven bewust en liefdevol, waarbij het ook behoorlijk mag knetteren! Voor ons is het belangrijk dat je als mens niets hoeft te doen dat tegen je werkelijke behoefte in gaat. Wij gaan ervanuit dat je je leven tenvolste mag leven met alles wat er op je pad komt.

Froukje

Ik ben een liefdevolle, krachtige, passievolle vrouw geboren in 1975 samen met mijn tweelingzus. Dochter van een krachtige, empatische vader en een gevoelige, sterke moeder. Daarnaast ben ik moeder van vier prachtige zonen en partner van een liefdevolle, beschikbare, krachtige man.

Al op vrij jonge leeftijd was het voor mij duidelijk dat het leven op deze aarde niet altijd gemakkelijk is. Ik begreep niet veel van de harde kant van de mensheid en heb me vaak afgevraagd waarom de dingen gingen zoals ze gingen, waarom mensen zo hard waren. Met al mijn vechtlust ging ik de wereld tegemoet. Onrecht? Daar kwam ik aan, al strijdend als ridder te paard… Gaandeweg mijn leven leerde ik omgaan met de pijn die op mijn weg kwam en leerde ik bewust te worden van de lagen onder de pijn. Dat sommige mensen in deze pijn verbleven omdat ze de onderstroom van de pijn niet aan konden raken, er niet bij konden of wilden komen. Ik leerde zacht te worden voor mezelf, ging niet langer het gevecht aan maar kon steeds meer verblijven in het oog van de storm, waar het stil is.  Ik leerde te leven in het hier en nu en kwam steeds dichter bij mijn kern.

Door het leven, mijn ervaringen, door vallen en opstaan, door te verblijven in diepe diepten en te genieten van hoge hoogten, door alle mensen en dieren die op mijn pad kwamen en nog steeds komen ben ik nu waar ik ben en wie ik ben.

Jory

Ik ben een empatische, beschikbare, krachtige, liefdevolle man geboren in 1981. Vader van vier jonge mannen en liefdespartner van een passievolle vrouw.

In het gezin, waar ik samen met 2 jongere broers opgroeide, waren de nodige uitdagingen waardoor ik mijzelf wegcijferde en vooral leerde te zorgen. Dit heb ik lange tijd volgehouden totdat ik deze rol niet langer wilde vervullen en ben ik als jong mens mijn eigen weg gegaan. Ik deed een aantal jaren lang maar wat, een soort leven zonder samenhang. Ik studeerde, maakte muziek en ging met vrienden om. Prima voor dat moment maar de hang naar een dieper en bewuster bestaan bleef aanwezig.

De ontmoeting met mijn liefdespartner maakte dat ik er voor koos het leven helemaal aan te gaan en de confrontatie met mijzelf te zoeken. We kregen vier zoons. Een grotere noodzaak, stimulans en motivatie om mijzelf te omarmen had ik niet kunnen krijgen. Steeds opnieuw bewust worden van mezelf als mens in mijn verschillende rollen; zoon, broer, liefdespartner, vader en vriend maken het leven waardevol en intens.

Mijn kracht is dat ik een superscherp oog heb voor alles wat er in jou aanwezig is op het bewustwordingspad van mens zijn. Door mij op vele gebieden te hebben ontwikkeld, ben ik in staat jou levensveranderende inzichten te geven. 

Bijzondere inspiratie ontvangen, meedoen met een opstellingsdag of op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven?

Omdat we vol zitten met mooie ideëen, verhalen en activiteiten willen we je graag kunnen uitnodigingen. Ben je net zo enthousiast hierover als wij zijn? Dan sturen we je graag een mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!